Puterea Dragostei, Live Video Online, pe Kanal D. Emisiunea de sâmbătă, 9 mai

Daria Petrescu 09.05.2020, 11:38
Puterea Dragostei, Live Video Online, pe Kanal D. Emisiunea de sâmbătă, 9 mai

Spiritele se încing la Puterea Dragostei, într-o nouă ediție, sâmbătă, 9 mai. Detalii interesante ies la iveală despre unii dintre concurenți. De asemenea, există zvonuri care ar putea să dea peste cap planurile celor aflați în casă. Rămâne de văzut care dintre aceștia vor forma un cuplu și cum se vor înțelege mai departe.

Turcu de la Puterea dragostei, adevărul despre bătaia cu Roxana

Turcu de la Puterea dragostei a vorbit despre zvonurile potrivit cărora el și Roxana s-ar fi luat la bătaie în camera de hotel. Într-un vlog postat pe Youtube, fostul concurent a lămurit situația.

Rurcu a negat că s-ar fi luat la bătaie cu Roxana, în camera de hote
Rurcu a negat că s-ar fi luat la bătaie cu Roxana, în camera de hotel

Turcu neagă că ar fi avut un conflict cu iubita lui. Alex Turcu a declarat că într-adevăr nu mai stă în aceeași camera cu Roxana.  Decizia nu a fost luată după ce s-ar fi luat la bătaie. El susține că aveau nevoie de spațiu și de liniște. Acesta fiind motivul pentru care Roxana s-a mutat într-o altă camera din același hotel.

Cine vrea să intre în casa Puterea Dragostei

Un nou concurent ar fi pregătit să între în casă Puterea dragostei pentru Bianca. După ce s-a aflat că nu mai e cale de împăcare între Bianca și Livian, o bombă a fost detonată pe internet.

Există informații potrivit cărora un tânăr ar fi gata să ajungă în emisiunea de la Kanal D pentru a o cuceri pe câștigătoarea primului sezon Puterea dragostei.

Într-un vlog publicat pe Youtube se vorbește despre înțelegerea făcută între Bianca Comanici și o altă concurență din emisiune, Bernadette. “Berna și Bianca au făcut o coaliție că să-l facă gelos pe Livian. Știți bine că ele două au fost și sunt prietene. Bernadette a venit în emisiune și a spus că e un băiat la hotel gata să între pentru Bianca”, se spune în vlog-ul respectiv.

Berna, la un pas să fie bătută de Daiana

Berna o trage la răspundere pe Daiana din cauza flirturilor pe care le-a avut în trecut cu Philip. Scandalul în casa fetelor a început după ce Ligi a încetat să mai intervină în cearta dintre cele două. Acestea au avut multe să-și reproșeze, dar subiectul principal al discuției lor aprinse a fost desigur un bărbat.

Cu toate că și Daiana este într-o relație, aceasta pare că îl vrea pe iubitul blondinei sau doar intenționează să o enerveze atât de tare pe aceasta încât să facă vreun gest necugetat și să fie eliminată. Philip a încercat să intervină, sfătuindu-le pe acestea să nu se mai intersecteze deloc, dacă nu pot comunica de niciun fel. Din păcate, bărbatul abia dacă s-a auzit printre vocile fetelor care se certau ca la ușa cortului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI