Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 30 mai

Daria Petrescu 30.05.2020, 18:17
Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 30 mai

Puterea Dragostei revine cu o nouă ediție sâmbătă, 30 mai, la Kanal D. Un concurent surpriză a intrat în Casa Dragostei, iar apariția lui au dat peste cap planurile altor concureți. Diana trece cu greu peste despărțirea de Gabriel și nu a ezitat să își exprime suferința. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în rândul concurenților.

Puterea Dragostei, sâmbătă 30 mai

Ella a ajuns inamicul public din casa fetelor. Din păcate, aceasta nu a fost privită cu ochi buni de colegele sale încă din prima zi. Tânăra a fost urâtă de fete inițial pentru că nu recunoștea că este deja îndrăgostită, lucru care ar îngreuna șederea ei în Turcia.  Jador a intrat atunci prin conexiune telefonică și a clarificat totul, susținând că între ei a existat ceva, dar că acum nici nu mai vrea să audă de brunetă.

Renat Grosu a pășit în casa Puterea Dragostei. Este actor și a jucat într-un film foarte apreciat

Un nou concurent a pășit în casa Puterea Dragostei, la începutul săptămânii. Renat Grosu a intrat în casa Puterea Dragostei și a făcut deja un top trei fete pe care le place și ar vrea să le cunoască mai bine. Pe primul loc a fost Ligi, alături de care a și dansat, urmată de Ella și Bianca.

Renat Grosu, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei
Renat Grosu, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei

Renat Grosu este de profesie actor și s-a născut în România, dar s-a mutat în Turcia când era copil, alături de familia lui. Noul concurent a jucat în filmul turcesc Miracol în celula 7 (Yedinci Kogustaki Mucize), unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima perioadă.

Diana suferă după despărțirea de Gabriel

Daiana: Nu știu, a fost un șoc prea mare, înțelegi?
Philip: Poate acum te și încearcă să vadă dacă ții cu adevărat la el…

Daiana: Mi-a zis că, ce vrei, ca el să stea cu mine din milă? Mi-a dat de înțeles că el nu este bărbatul care să stea cu o singură femeie.

Ce face Catalin Nitescu dupa ce a parasit “Puterea dragostei”

De-a lungul competiției Cătălin Nițescu a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost susținut de numeroși fani. Cea mai mare controversă în care a fost implicat a fost cea legată de Roxana, iubita prietenului sau Turcu.

O presupusă apropiere între Cătălin și Roxana a declanșat un tsunami în casă “Puterea dragostei“. “Ești pervers, Cătălin”, l-a acuzat Turcu pe prietenul sau, ulterior revenind și impacandu-se cu acesta. Turcu era supărat că nu i-a spus Cătălin că a primit mesaje de la Roxana. Pasionat de sala, Cătălin Nițescu continuă cu antrenamentele intense și după ce a plecat de la “Puterea dragostei”. “Singurul lucru pe care îl poți învață de la unii oameni, e să nu fii că ei! ?”, a scris Cătălin Nițescu pe Facebook, alaturand textului o poză de la sala.