Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 25 aprilie

Daria Petrescu 25.04.2020, 11:11
Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 25 aprilie

Puterea dragostei vine cu o nouă ediție, sâmbătă, 25 aprilie, la Kanal D. Unii dintre concurenți vor avea parte de discuții aprinse și situații tensionate. Andreea Mantea va calma în cele din urmă spiritele între cei prezenți. În ediția trecută, Philip și Berna s-au despărit. Cei doi au format unul dintre cele mai populare cupluri.

Puterea Dragostei, sâmbătă, 25 aprilie

Berna de la Puterea dragostei, lacrimi amare în culisele emisiunii. Concurenta se teme de iubitul ei, Philip. Andreea Mantea a intervenit și a liniștit apele între Berna și Philip.

Philip: Când ridic vocea la tine, de ce faci așa?
Berna: Nu vreau.
Philip: Nu mai face așa. Știi foarte bine că nu dau în tine.
Berna: De asta nu ți-am zis ieri, că știam cum o să faci. De frică că o să mă lovești.
Philip: Sunt greșelile mele sau sunt greșelile tale? De ce trebuie să aflu de la lume ce faci tu?
Berna: Când eram afară ai dat cu pumnii și cu picioarele, de două trei ori. Înțelegi ce faci tu? Că mi-e frică de tine?

Andreea Mantea a intervenit între Berna și iubitul ei
Andreea Mantea a intervenit între Berna și iubitul ei

Philip: M-am comportat vreodată urât cu tine. Se victimizează acum. Am dat vreodată în tine?

Andreea Mantea: Ei îi e frică de tine, se sperie. Dacă vrei să afli adevărul nu te mai apropia de ea pentru că îi e teamă. Nu o să dea în tine niciodată pentru că ține prea mult la tine.

Bătaie la Puterea Dragostei, ediția din 24 aprilie

Ca urmare a înregistrărilor făcute publice de Sergio, în care Cătălin îi făcea praf pe ceilalți concurenți din casa Puterea Dragostei, un scandal monstru a izbucnit.

„Ia zi, mă, Cătăline, acum nu mai ești tare în gură? Zi! Ne-ai făcut *&%^* pe toți! Cine ^&% ești tu?”, i-a spus Gabi lui Cătălin, îndreptându-se amenințător spre el.

Andy a încercat să intervină, dar a fost rapid acaparat de ceilalți concurenți. Membrii staff-ului au intervenit și ei pentru a calma spiritele, cunoscând caracterul vulcanic al băieților, mai ales în situații de acest gen.

„Hai afară! Hai afară”, i-a spus Gabi lui Cătălin de la Puterea Dragostei,  care s-a ridicat de la masă.

Și Livian s-a îndreptat furios spre Cătălin, iar unul din membrii staff-ului s-a băgat între ei pentru a preveni o altercație fizică. Fetele s-au speriat și au fugit și ele la băieți să vadă ce se întâmplă și să încerce să aplaneze conflictul.

S-a lăsat cu un haos general și scaune răsurnate, iar Cătălin a fost surprins mai furios ca niciodată.

Philip și Berna s-au despărțit

Unul dintre cele mai îndrăgite cuplurile din casa Puterea dragostei au decis să se despartă pentru moment.

Philip și Berna, un cuplu foarte popular în casa Puterea dragostei, au decis să ia o pauză. Niciunul dintre ei nu știe pentru cât timp, dar ce este cert e că au nevoie de timp separat.

De la iubirea pe care o arătau pe micile ecrane, cei doi parteneri au început să-și arunce acuze grave. „Nu e conștientă ce are lângă ea. Poate dacă o să mă piardă de tot, atunci o să înțeleagă”, a declarat Philip.

Concurentul de la Puterea dragostei a declarat că o iubește și a iertat-o de prea multe ori pe blondină. Totul ar fi început după ce Berna a observat să Philip se uită într-un mod special la Ligi, fosta lui iubită. Acum, blondina este acuzată că, din răzbunare, a vorbit cu mai mulți băieți, inclusiv prietenul lui Andi.

În contextul tensiunilor dintre Berna și Philip, moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a criticat-o dur pe Berna, potrivit Wowbiz.

Philip: Ce căutai tu să stai cu ea afară?
Berna: N-am stat afară!
Andreea Mantea: Le-ai făcut o părere bună băieților. Aveau o părere despre tine. Acum, ți-ai stricat imaginea de fată cuminte. Ca să se răscolească acest lucru peste cine știe zile sau săptămâni. Ți-a fost frică?

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI