Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 5 aprilie

Daria Petrescu 05.04.2020, 17:03
Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 5 aprilie

Emisiunea Puterea Dragostei revine cu o nouă ediție duminică, 5 aprilie, la Kanal D. Nici de această data, tensiunile nu vor lipsi, între unii concurenți. Intrigile și cuvintele cu subînșeles vor stârni reacții neașteptate între cei prezenți în casa Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei Live Video Online, duminică, 5 aprilie

Noi discuții interesante au loc între concurenții de la Puterea Dragostei, în ediția de duminica, 5 aprilie . În urmă cu două zile, Pirui a observat o legătură între Gabi și Ramona.

Puterea Dragistei este un show matrimonial , realizat de Kanal D, care a debutat in luna noiembrie 2018 Este difuzat si în prezent. Show-ul are 2 sezoane și este moderat de Andreea Mantea. Câștigatorii primul sezon sunt Bianca Comanici și Bogdan Mocanu. Emisiunea este difuzata zilnic.

Niciun concurent în casa Puterea Dragostei, din cauza pandemiei de coronavirus

Andreea Mantea a anunțat că din cauza situație actuale cauzate de pandemie, în casa concurenților de la „Puterea Dragostei”, nu va mai intra niciun concurent nou, cu excepția a două persoane care se află în așteptare.

Competiia și-a închis porțile din cauza coronavirusului
Competiția și-a închis porțile din cauza coronavirusului

”Urmează să vă spun ceva foarte important. De astăzi, competiția își va închide porțile. În acest sezon nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea, sfat pentru concurenți

Andreea Mantea a mai anunțat că eliminările vor decurge altfel decât s-au obișnuit până acum telespectatorii și concurenții. Astfel, cei care vor primi cele mai multe nominalizări, nu vor fi direct eliminați, ci vor primi o banderolă roșie. De abia după ce un concurent acumulează trei banderole roșii, acesta va părăsi competiția.

„În această seară, favoritul publicului nu își protejează casa. Fata și băiatul care au primit cele mai multe voturi din partea concurenților nu vor pleca acasă, ci fiecare va primi o banderolă roșie” – Andreea Mantea.

De asemenea, frumoasă prezentatoare TV le-a transmis concurenților să aibă grijă de sănătatea lor în perioada aceasta. Să aibă grijă cu cine intră în contact și să spele bine pe mâini după ce ating suprafețe precum, clanțe sau butoanele de la lift.

Bruneta i-a mai sfătuit să nu mai iasă din case, însă dacă totuși o fac să păstreze distanța recomndată de autorități și să se gândească că în momentul în care ei se expun, îi expun și pe cei dragi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI