Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 31 mai

Daria Petrescu 31.05.2020, 17:18
Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 31 mai

Puterea Dragostei continua și duminică, 31 mai, cu noi surprize. Discuții aprinse și tensiuni între unii concurenți, iar situați se schimbă de la o oră la alta. Zilele trecute a avut loc o nouă despărțire, iar Gabriel a părăsit Casa Dragostei, după despărțirea Daianei. Acesta a transmis un mesaj în mediul virtual, pentru cei care îl urmăresc.

Puterea Dragostei, duminică, 31 mai

Surprizele se țin lanț în ediția de duminică seara. Rămâne de văzut cine va încinge din nou spiritele la Puterea Dragostei. Daiana și Gabi, moment emoționant după ce și-au anunțat despărțirea

Zilele trecute, Gabi și Daiana au purtat o discuție emoționantă despre relația lor. Bruneta a izbucnit imediat în lacrimi. De asemenea, Andreea Pirui a avut un nou conflict cu Marius.

Marius: Respectă-mi, frate, mie nervii. Lasă-mă în pace 10 minute! Nu te supăra și tu pe mine ca să adaugi alți nervii la nervii pe care-i am deja
Pirui: Vin acolo să te calmez și nu mă bagi în seamă

Momente emoționante între Daiana și Gabi
Momente emoționante între Daiana și Gabi

Marius: Dar de ce să mă calmezi? De ce să nu zici: Hai să găsim o soluție, că am dreptate

Gabi: Doamne ferește! Nici măcar prin absurd nu trebuie să nu faci gestul ăla. Ești răutăcioasă și nu-ți pare rău de un om când e la pământ.
Ella: Gabi!

Daiana: Atunci când mi-ai zis să mă îmbrățizezi am spus că nu, dar crede-mă că în sufletul meu era altceva
Gabi: Sunt lângă tine și voi fi lângă tine
Gabi: De ce n-ai făcut așa dacă ai simțit, chiar dacă îți venea să plângi? De ce ai fugit? Nu mai fugi de ceea ce simți. E simțirea ta, e trăirea ta. Dacă tu vrei să trăiești ceva în momentul ăla, trebuie să-l trăiești

Ce a facut mama Daianei de la Puterea Dragostei după ce a aflat că Gabriel s-a despărțit de fiica ei

După ce a aflat că Gabriel a fost cel care a decis să se despartă de Daiana, iubita lui de la Puterea Dragostei, mama acesteia a postat mai multe mesaje la adresa băiatului.

Se pare că mama Daianei de la Puterea Dragostei a postat mesaje urâte, în care spunea că Gabriel a fost fals în relația cu Daiana.

Referindu-se la gestul mamei Daianei, Gabriel i-a spus fostei sale iubite de la Puterea Dragostei: ”Nu trebuia să facă asta. Putea să mă sune, să dea mesaje în privat, nu să posteze astfel de lucruri”

Gabriel a luat decizia de a pleca din emisiune

Gabriel le-a transmis și un mesaj susținătorilor săi de la Puterea Dragostei. ”Campionii mei frumosi va las un video în care va rog sa nu ma mai votati, o sa plec din emisiune. Va rog sa il votati pe prietenul meu Marius Bogdan. Va iubesc mult si abia astept sa ne cunostem !”, a scris Gabriel de la Puterea Dragostei pe pagina sa de socializare după despărțirea de Daiana de la Puterea Dragostei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI