Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 3 mai

Daria Petrescu 03.05.2020, 17:41
Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 3 mai

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei intră din nou în casele românilor, cu o nouă ediție, duminică, 3 mai. Emisiunea este difuzată zi de zi, iar evoluția concurenților este spectaculoasă. Certuri, acuzații grave și relații distruse. De asta au avut parte cei care i-au urmărit pe cei aflați în concurs. Una dintre concurente a fost acuzată de furt, spre surprinderea colegilor.

Sezonul 2 difuzat de aproximativ 9 luni

Primul sezon a avut marea finală după aproximativ 8 luni de difuzare. Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au fost câștigătorii primului sezon. Cei doi au rămas în show și în sezonul 2. În sezonul 2 Bianca a format cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu, de care însă s-a despărțit. În sezonul 2, lui Bogdan Mocanu ia deschis inima Andreei Volos, cei doi părăsind și emisiunea pentru a-și trăi iubirea în afara casei.

Sezonul al doilea este difuzat deja de  aproximativ 9 luni. În acest sezon s-au format multe cupluri, dar au fost și concurenți care au plecat acasă și unii care s-au întors în show.

Livian în casa Puterea Dragostei

Livian este în topul preferințelor telespectatorilor, având o ascensiune rapidă pe podium, ba chiar amenințând serios poziția de lider absolut.

Fiul celebrului Nelson Mondialu de la Cluj, are o relație frumoasă cu părinții săi și îi prețuiește, considerându-i cei mai buni prieteni.

Daiana este acuzată de furt

Informația a apărut pe vlogul unor tinere, apropiate de concurenții de la “Puterea dragostei. Cea de la care au plecat aceste acuzații este chiar Berna. “Berna a spus că Daiana ar fi furat mai multe lucruri de acolo.

Acuzații grave la adresa Daianei
Acuzații grave la adresa Daianei

Daiana a spus că nu este adevărat, că a luat o singură pereche de blugi pe care a înapoiat-o”, a fost dezvăluirea făcută în vlog.

“Nu cred că a furat haine, nu pare genul”, a susținut una dintre tinerele care au venit cu dezvăluirea. Daiana și Gabriel au recunoscut în fața tuturor că au sentimente puternice unul pentru celălalt, au simulat o nuntă și când credeau că nimic nu mai poate interveni între ei, o situație apărută în ultimul moment a dat totul peste cap.

Emisiunea Puterea Dragostei este filmată în Turcia

Emisiunea Puterea Dragostei este filmată în Istambul, Turcia, concurenții fiind departe de casă. Nelson Mondialu și soția sa Liana, îl au pe fiul acestora, Livian, în casa Puterea Dragostei. Aceștia au pregătit pachete cu mâncare pentru concurenți, care vor petrece această perioadă de carantină departe de casă. Pachetele au fost trimise pe autobuz până în Turcia.

Deoarece fiul lor este concurent al emisiunii Puterea Dragostei, Nelson Mondialu și soția lui își fac grijo pentru acesta și fac tot posibilul ca în această perioadă a pandemiei de coronavirus să îi asigure tot confortul fiului lor.

Tatăl lui Livian  mai spus că trimite atât de multă mâncare pentru că este posibil ca magazinele din Turcia să se închidă din cauza pandemiei.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI