Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 26 aprilie

Daria Petrescu 26.04.2020, 09:21
Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 26 aprilie

O nouă ediție Puterea Dragostei, revine duminică, 26 aprilie, la Kanal D. În ediția trecută, Philip și Berna s-au despărit. Cei doi au format unul dintre cele mai populare cupluri. De asemenea, Ella a explicat ce se întâmplă între ea și Andy, unul dintre cei mai cotroversați concurenți. Rămâne de văzut cum se va schimba situația între concurenți.

Puterea Dragostei,  duminică, 26 aprilie

După ce a intrat din nou în casă, Ella a fost surprinsă în compania lui Andy, iar de aici și până la ideea că ar putea forma un cuplu nu a mai fost decât un pas. Care este, de fapt, relația dintre cei doi?

După ce Ella s-a întors în competiție au apărut zvonuri potrivit cărora ea ar forma un cuplu cu Andy.

Ei bine, concurenta de la “Puterea dragostei” a vrut să lămurească această situație și într-un live pe instagram, Ella a abordat acest subiect care a dat naștere multor controverse.

Ella a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Andy
Ella a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Andy

“N-am nicio treabă cu Andy. Ne-am jucat și atât. Nu am vrut niciodată treabă, nu mi-am dorit. M-am jucat cu el pentru că am văzut că ține la glumă și nu am avut cu cine să mă joc.”, a spus Ella în live-ul de pe instagram

Philip și Berna s-au despărțit

Unul dintre cele mai îndrăgite cuplurile din casa Puterea dragostei au decis să se despartă pentru moment.

Philip și Berna, un cuplu foarte popular în casa Puterea dragostei, au decis să ia o pauză. Niciunul dintre ei nu știe pentru cât timp, dar ce este cert e că au nevoie de timp separat.

De la iubirea pe care o arătau pe micile ecrane, cei doi parteneri au început să-și arunce acuze grave.
„Nu e conștientă ce are lângă ea. Poate dacă o să mă piardă de tot, atunci o să înțeleagă”, a declarat Philip.

Concurentul de la Puterea dragostei a declarat că o iubește și a iertat-o de prea multe ori pe blondină. Totul ar fi început după ce Berna a observat să Philip se uită într-un mod special la Ligi, fosta lui iubită. Acum, blondina este acuzată că, din răzbunare, a vorbit cu mai mulți băieți, inclusiv prietenul lui Andi.

În contextul tensiunilor dintre Berna și Philip, moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a criticat-o dur pe Berna, potrivit Wowbiz.

Philip: Ce căutai tu să stai cu ea afară?
Berna: N-am stat afară!
Andreea Mantea: Le-ai făcut o părere bună băieților. Aveau o părere despre tine. Acum, ți-ai stricat imaginea de fată cuminte. Ca să se răscolească acest lucru peste cine știe zile sau săptămâni. Ți-a fost frică?

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI