Puterea Dragostei, LIVE, astăzi, miercuri, 30 iulie. Ce se întâmplă cu Mona și Alexandra

Daria Petrescu 29.07.2020, 19:09
Puterea Dragostei, LIVE, astăzi, miercuri, 30 iulie. Ce se întâmplă cu Mona și Alexandra

Puterea Dragostei este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D. Sezonul trei a început luni, 27 iulie și continuă astăzi, 30 iulie, cu noi surprize. Noua prezentatoare a show-ului este Cristina Dorobanțu, după ce timp de două sezoane, Andreea Mantea a fost alături de tinerii aflați în Casa Dragostei.  Două dintre concurentele de la Kanal D au stârnit curiozitățile celor care urmăresc emisiunea. Ce se întâmplă cu Mona și Alexandra și ce detalii din viața lor au ieșit la iveală.

Dezvăluiri interesante  au ieșit la iveală despre Mona și Alexandra  de la Puterea Dragostei

Încă din prima ediție un amănunt interesant despre Alexandra și Adriana a ieșit la iveală, spre surprinderea fanilor, care erau curioși să afle cât mai multe lucruri despre concurente. Se pare că, înainte de a participa la Puterea Dragostei, fetele s-ar fi dezbrăcat în fața camerei pentru bani.

Nici Mona nu a fost scutită de momente stânjenitoare. Despre ea s-a aflat că  a fost dansatoare la bară în unele cluburi. Mai mult, au existat și fotografii scoase la iveală de o apropiată a emisiunii de la Kanal D. Informația i-a luat pe toți prin surprindere. De asemenea, s-a spus că Mona ar fi fost și clientă falsă în unele cluburi din București. Rămâne de văzut însă, dacă ceea ce s-a spus este și adevărat.

Cine este Mona de la Puterea Dragostei

I se spune Mona, însă, numele ei este State Lavinia Cristina și are 28 de ani. Este cosmetician și îi place să călătorească, să meargă la cinema sau să se plimbe prin parc.

Detalii uimitoare au ieșit la iveală despre Mona
Detalii uimitoare au ieșit la iveală despre Mona

Se consideră o femeie amuzantă, frumoasă și este mai sigură ca niciodată ca va ajunge în finala Puterea Dragostei. Mona a fost căsătorită și are un copil în vârstă de 8 ani. Spune despre ea, că face parte din categoria femeilor greu de cucerit. Rămâne de văzut dacă va rezista în show, până în finală.

Cine sunt Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei

Alexandra și Adriana sunt surori, iar între cele două este o diferență de 3 ani. Sunt pasionate de social media și s-au înscris la Puterea Dragostei pregătite să își găsească jumătatea și să se mărite. Alexandra este mama unei fetițe în vârstă de cinci ani. Deși a trecut printr-un divorț, tânăra vrea cu orice preț să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Bianca și Livian au câștigat sezonul 2 Puterea Dragostei. Aceștia au format un cuplu și au stârnit admirația celor care i-au urmărit. Tinerii au plecat acasă cu trofeul și cu câte un cec de 10.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe