Puștii de senzație de la FCSB au fost cumpărați de la Atletico Madrid!

Radu Oprișan / 30.09.2020, 16:20
Puștii de senzație de la FCSB au fost cumpărați de la Atletico Madrid!

Criza determinată de focarul de coronavirus de la FCSB i-a obligat pe oamenii lui Becali sa reacționeze, strângând rândurile. Pe lângă soluții, să zicem exotice, precum importul urgent al grupurilor de jucători de la echipe din Liga 1, a venit ideea de a se apela la juniori.

Au riscat și au câștigat!

În legendara victorie din preliminariile Europa League, cea de la Topola, dar și în spectaculosul 3-0 cu FC Argeș, au uimit puștii Octavian Popescu și Ovidiu Perianu, ambii în vârstă de 18 ani! Alături de ei, Robert Ion și Tudor Moldovan, ambii în vârstă de 20 de ani! Cu puțină atenție, FCSB are viitorul asigurat!
Ceea ce știe mai puțină lume este că acești puști au fost cumpărați de la Atletico Madrid! Descoperiți de către Claudiu Florică și de colaboratorul și prietenul său Mihai Badea, puștii au fost integrați la grupa 2002 a clubului de juniori Dimsoft.

Club devenit pe parcurs și printr-o spectaculoasă și răsunătoare tranzacție Academia Atletico Madrid de București! De altfel, Robert Ion a fost selecționat de cei de la echipa mare a lui Atletico și condus în anul 2015 de către Caudiu Florică și de regretatul Didi Prodan la Madrid pentru un ciclu de pregătire alături de marile vedete ale lui Atletico, sub comanda legendarului Diego Simeone.

Puștii de senzație de la FCSB au fost cumpărați de la Atletico Madrid! La minge, Ovidiu Perianu

150.000 de euro pentru puștii de la Atletico

În anul 2017, Becali i-a cumpărat de la Academie pe Robert Ion, Ovidiu Perianu și pe Tudor Moldovan. Anul acesta, l-a luat și pe Octavian Popescu. Întreaga afacere, pentru aproximativ 150.000 de euro!

Rândul de sus (de la stânga la dreapta): Jipa Alexandru (Progresul Spartac), Vasilescu Alin (FCSB ll), Radu Drăgușin (Juventus Torino), Dumitrache Toni (CSA Steaua U19), Filip Ilie (Concordia Chiajna), Luca Florica (Hermannstadt), Alex Tătaru (Rapid)
Rândul de jos (de la stânga la dreapta): Gogan Patrick (Rapid II), Perianu Ovidiu (FCSB), Gheorghiță Andrei (Sport Team), Octavian Popescu (FCSB), Ghilă Alex (retras).

O echipă de succes

Grupa 2002 a Academiei Atletico Madrid de București a fost un real succes! Radu Drăgușin a fost cumpărat cu aproximativ 250.000 de euro de către Juventus Torino și se antrenează acum sub comanda lui Andrea Pirlo alături de Cristiano Ronaldo! Din aceeași grupă, Luca Florică a ajuns la Hermanstadt, Filip Ilie la Concordia Chiajna și Alex Tătaru la Rapid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI