PSD-ul a reacționat dur la acuzațiile aduse de Florin Cîțu: „Ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitate. Plecați!”

Mihai Roșoiu 20.10.2020, 13:06
PSD-ul a reacționat dur la acuzațiile aduse de Florin Cîțu: „Ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitate. Plecați!”

PSD reacționează dur după acuzațiile aduse de ministrul Florin Cîțu în spațiul public. Șeful Finanțelor Publice din România a avut parte de un atac dezlănțuit din partea unuia dintre senatorii social democraților. Ștefan Oprea l-a numit pe Cîțu „ministru incapabil”.

PSD-ul a reacționat dur la acuzațiile aduse de Florin Cîțu

După câteva postări cu țintă în spațiul public, ministrul Florin Cîțu are parte de o reacție vehementă din partea PSD. Tot pe rețelele de socializare, acolo unde Cîțu și-a înțepat rivalii politici.

Ștefan Oprea, unul dintre senatorii PSD l-a mitraliat pe șeful Finanțelor Publice:

„M-am săturat de minciunile lui Cîțu! M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară. Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Cîțu, de vină este guvernul pe care îl reprezentați și care s-a împrumutat fără măsură. Creșterea exorbitantă a datoriei, lipsa măsurilor care să sprijine economia și locurile de muncă sunt cauzele reale pentru care ratingul de țară este amenințat”, a scris social democratul pe contul său de Facebook.

PSD-ul a reacționat dur la acuzațiile aduse de Florin Cîțu
PSD-ul a reacționat dur la acuzațiile aduse de Florin Cîțu

Vorbele grele aruncate de pesedist nu s-au oprit aici. Florin Cîțu a continuat să fie acuat de felul în care gestionează ministerul. Întreg Partidul Național Liberal a fost luat la țintă de Oprea.

Război pe tema datoriilor externe

Senatorul PSD și-a continuat tirada la adresa lui Florin Cîțu pe care-l acuză de minciună:

„Sunteți la guvernare de 11 luni, incapabili să gestionați treburile țării, preocupați doar ca alegerile generale să aibă loc cât mai repede, în detrimentul sănătății publice. Dle. Cîțu, am lăsat țara stabilă din punct de vedere economic, ratingul de țară a fost reconfirmat în ciuda declarațiilor panicarde pe care le făceați atunci din Parlament. Sunteți ministrul Finanțelor Publice și ar trebui să vă faceți treaba în conformitate cu fișa postului. Dacă nu puteți, plecați și lăsați locul unor oameni responsabili și profesioniști, care să gestioneze corect treburile țării.”, a completat Ștefan Radu Oprea.

PSD-ul a reacționat dur la acuzațiile aduse de Florin Cîțu. Ministrul Finanțelor Publice consideră că PSD este principalul vinovat pentru situația economică precară a României. În mai multe rânduri, membrul cabinetului Orban a a arătat cu degetul spre rivalii politici. În mai multe postări pe Facebook, Cîțu a declarat că țara începe se meargă pe drumul corect după dezastrul lăsat în urmă de social democrați.

Acum, reprezentanții PSD îl contrazic pe ministru și îl invită să renunțe la postul pe care-l deține.

Urmăriți Impact.ro și pe