Propunerea inedită primită de regele Charles din partea unui român. Cum a reacționat monarhul

Ioana Bucur 05.10.2022, 19:58
Propunerea inedită primită de regele Charles din partea unui român. Cum a reacționat monarhul

Regele Charles al III-lea tocmai a făcut prima sa vizită oficială după înmormântarea mamei sale și a ales ca destinație un loc special pentru el. Cu această ocazie, a avut parte de un moment cu totul neașteptat. Ce propunere inedită a primit noul monarh din partea unui român. Bărbatul s-a făcut imediat remarcat în mulțimea strânsă să îl aștepte pe suveran.

Regele Charles, propunere inedită din partea unui român

La începutul lunii octombrie, Regele Charles al III-lea a făcut prima sa vizită oficială, având-o alături de Regina Consoartă Camilla, de la funeraliile mamei sale.

Monarhul a ales să poarte un kilt verde și albastru cu șosete roșii pentru întâlnirea cu oamenii din orașul Dunfermline, Scoția, afirmând că întâlnirea „i-ar fi bucurat inima mamei sale aşa cum o bucură şi pe a sa”.

„Este o mare onoare pentru Dunfermline să primească statutul de oraş şi va da un impuls oraşului şi oamenilor săi. Este o mare onoare că regele şi regina au făcut cu această ocazie prima lor vizită oficială comună de la doliu regal. Regretata regină a ales personal Dunfermline”, a declarat secretarul de stat scoțian, Alister Jack.

De când a devenit monarhul Regatului Unit, Charles a făcut o adevărată baie de mulțime pe străzile orașului, dând mâna cu cei prezenți și glumind cu ei.

Din mulțime, un bărbat s-a făcut remarcat. Este vorba despre un român care a avut o propunere inedită pentru suveran. El s-a oferit să îl tundă gratuit pe Regele Charles în frizeria sa.

„Ar fi plăcerea mea să vă ofer o tunsoare pe gratis. Am frizeria mea aici”, a spus românul, strârnind hohote de râs în jurul său.

Oferta sa a fost refuzată politicos de rege, care l-a întrebat și de unde este. Strângându-i mâna, Charles al III-lea i-a spus: „Data viitoare”.

„O viață în serviciul țării”

Cu o zi înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Charles a transmis un mesaj emoționant către popor, multumindu-le britanicilor pentru susținerea arătată faţă de familia regală şi respectul pentru regină.

„În ultimele zece zile, eu şi soţia mea am fost profund impresionaţi de multele mesaje de condoleanţe şi susţinere primite din această ţară şi din întreaga lume.

La Londra, Edinburgh, Hillsborough şi Cardiff am fost impresionaţi peste măsură de toţi cei care au făcut eforturi ca să vină şi să omagieze o viaţă în serviciul ţării a mamei mele dragi, regretata Regină.

Când ne pregătim să spunem adio, am vrut pur şi simplu să profit de oportunitate pentru a vă mulţumi vouă, nenumăraţii oameni care aţi reprezentat o susţinere şi o alinare pentru Familia mea şi pentru mine în aceste momente de durere”, a precizat Regele Charles.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...