Propunere controversată în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia a murit un tânăr: “Îi recomand lui Gino să închidă problema”

Propunere controversată în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia a murit un tânăr

O propunere controversată a creat isterie pe internet! Declarațiile îl aparțin lui Dumitru Dragomir, fost șef la Liga Profesionistă de Fotbal, care a intervenit la un post de radio în privința accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani. “Îi recomand lui Gino să închidă problema”, a spus acesta, iar soluția găsită de el a atras un val de reacții negative.

Propunere controversată în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia a murit un tânăr

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a venit cu o propunere controversată în cazul accidentului rutier care l-a trimis pe Mario Iorgulescu de urgență la spital și a curmat viața unui tânăr de 24 de ani.

Transferat de la Spitalul Elias din Capitală la o clinică din Milano (Italia), fiul lui Gino Iorgulescu se află acum sub atenta îngrijire a medicilor specialiști, iar veștile privind evoluția stării lui de sănătate sunt optimiste. Conform informării trimise de medicii străinii, Mario a fost deconectat de la aparate și se simte mult mai bine.

Pe de altă parte, familia tânărului care a murit în accidentul, de pe 8 septembrie, așteaptă ca fiul lui Gino Iorgulescu să plătească în instanță. Dumitru Dragomir l-a sfătuit pe actualul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal să se asigure că celor doi copii, rămași fără tată, nu le va lipsi nimic.

Dumitru Dragomir, propunere controversată pentru Gino Iorgulescu. Sursa foto: Mediafax

Dumitru Dragomir, propunere controversată pentru Gino Iorgulescu. Sursa foto: Mediafax

“Îi recomand lui Gino să închidă problema”

Dumitru Dragomir îi recomandă “lui Gino să închidă problema” și vine cu o sugestie care a iscat un val de reacții în contradictoriu.

„Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario. Îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le dea celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro. Dacă nu face pace acum, nici că o va avea toată viața cu familia decedatului”, a spus acesta.

“Mario, un copil răsfățat, a greșit grav! Dar problema ține de educația proastă pe care a primit-o. Gino trebuie să rezolve problema cu acele cecuri și sa aibă grijă de acei copii nevinovați”, a declarat Dumitru Dragomir la RadioSport1, potrivit gsp.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI