Propaganda rusă a luat-o razna. Un fost deputat cere anexarea unui oraș cu 15 milioane de locuitori

Stan Filon 19.03.2023, 19:57
Propaganda rusă a luat-o razna. Un fost deputat cere anexarea unui oraș cu 15 milioane de locuitori

Propaganda rusă a luat-o razna! După invadarea Ucrainei, un fost oficial rus a venit cu o declarație care a șocat pe toată lumea! Acesta a spus că Rusia ar trebui să meargă și mai departe și să anexeze un oraș imens, dintr-o altă țară, care ar fi aparținut, de fapt, Rusiei. Ar însemna Al Treilea Război Mondial, mai ales că țara respectivă este în NATO!

Propaganda rusă a luat-o razna

Un propagandist rus a făcut declarații șocante! Vorbim despre fostul deputat rus Semyon Bagdasarov, care a sugerat nici mai mult, nici mai puțin, decât că Rusia ar trebui să profite de situația financiară din Turcia și să anexeze pur si simplu orașul Istanbul, care oricum ar aparține din punct de vedere istoric Rusie, potrivit The Moscow Times.

„Să ridicăm anumite forțe în Turcia și să întoarcem statului nostru ceea ce ne aparține din punct de vedere istoric – Constantinopolul”, a declarat Bagdasarov în cadrul emisiunii Soloviov Live.

Propaganda rusa a luat-o razna
Propaganda rusa a luat-o razna

Un fost parlamentar rus vrea anexarea orașului turcesc Istanbul

Fostul deputat susține că Turcia este acum slăbită de criza economică, dar și de urmările cutremurelor devastatoare care au ucis zeci de mii de oameni și au distrus orașe întregi, astfel că Rusia ar trebui să profite de acest lucru și să revendice ceea ce îi aparține din punct de vedere istoric.

Nu sunt singurele declarații șocante! Același Semyon Bagdasarov a mai spus că Turcia ar trebui să fie „expulzată” din Asia Centrală, să-și reducă influența în Ucraina și să fie „dată afară” din Caucazul de Sud. „Mulțumim lui Dumnezeu pentru criză. Criza trebuie să se încheie cu prăbușirea și anexarea teritoriilor noastre”, a adăugat Baghdasarov.

Declarațiile lui Bagdasarov au fost făcute după ce Kemal Kılicdaroglu, un consilier al candidatului unic al opoziției din Turcia, Unal Çevikez, a promis într-un interviu acordat publicației Politico că, dacă opoziția va câștiga viitoarele alegeri din Turcia, Ankara va reaminti Rusiei de apartenența sa la NATO, deoarece Ankara depinde acum de importurile de resurse energetice rusești.

„În cadrul discuțiilor cu Rusia, cu siguranță ne vom strădui să avem relații egale. Dar vom reaminti Rusiei și faptul că Turcia este membră a NATO”, a declarat el.

Așadar, se anunță alegeri prezidențiale foarte importante în Turcia, acolo unde președintele Tayyip Erdogan a stabilit oficial data alegerilor parlamentare și prezidențiale din Turcia pentru 14 mai, cu o lună mai devreme decât erau programate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...