Proiectul secret al soților Meghan Markle și Prințul Harry. Cum plănuiesc ei să dea lovitura

Stan Filon 21.08.2020, 10:44
Proiectul secret al soților Meghan Markle și Prințul Harry. Cum plănuiesc ei să dea lovitura

S-a aflat care este planul secret al Prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle! Cei doi l-au pus la punct imediat cum Prințul a renunțat la titulatura regală și la îndatoririle care îi reveneau în sânul familiei Regale a Marii Britanii.

S-a aflat care este planul secret al Prințului Harry și al soției sale Meghan Markle

Cei doi au un plan secret despre care nu au vorbit până acum, dar care a ”răsuflat” în presa din Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiesc. Potrivit Variety, au existat zvonuri că Prințului Harry și Meghan Markle vor să cucerească Hollywood-ul cu un plan cinematografic.

Unii spun că ar fi o idee despre o nouă emisiune de televizune, alții spun că ar fi vorba despre un serial pe care cei doi l-au conceput. Se pare că au făcut deja pași uriași în acest sens.

Planul secret al Prințului Harry și al soției sale Meghan Markle
Planul secret al Prințului Harry și al soției sale Meghan Markle

Cei doi vor să cucerească Hollywood-ul

Presa străină anunță că cei doi încearcă încă din iunie să-și vândă ideea. Astfel, cuplul s-ar fi întâlnit cu numeroși moguli media, printre care și NBC Universal. Foarte puține detalii ale proiectului sunt cunoscute, dar se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar urma să fie producătorii unui serial TV.

Prinţul Harry, nepotul în vârstă de 35 de ani al reginei Elisabeta a II-a, şi Meghan, o fostă actriţă americană în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii spectaculoase în mai 2018, iar fiul lor, Archie, s-a născut un an mai târziu.

Însă relaţiile lor cu mass-media şi cu fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, au devenit tot mai tensionate, iar ducii de Sussex au anunţat în ianuarie că doresc să renunţe la îndatoririle lor regale.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...