Programul magazinelor Lidl de Rusalii. Orarul complet pentru zilele de 20 și 21 iunie

Emanuela Pană, Dragos Ștefănescu 19.06.2021, 18:13
Programul magazinelor Lidl de Rusalii. Orarul complet pentru zilele de 20 și 21 iunie

Data de 20 iunie vine cu o sărbătoare creștină importantă pentru români – Rusaliile, prilej cu care angajații de pretutindeni au zile libere legale. Prima zi de Rusalii cade întotdeauna într-o duminică, iar cea de-a doua zi pică, firește, luni, când se sărbătorește Sfânta Treime. Având în vedere că avem o zi liberă în plus, respectiv luni, 21 iunie, magazinele Lidl sunt gata să-i primească pe cei dornici de cumpărături. Mai multe detalii, în continuare.

Programul magazinelor Lidl de Rusalii

Impact.ro te ține la curent cu programul magazinelor Lidl de Rusalii, sărbătoare care se ține duminică și luni (20 – 21 iunie). Și în acest an, românii au un weekend prelungit de Rusalii, având în vedere că luni, 21 iunie, este zi liberă conform legii. În contextul acestor zile libere, în care românii vor putea pleca la munte sau la mare, ori vor petrece alături de prieteni și familie, conducerea lanțului de magazine Lidl a decis să păstreze programul obișnuit al supermarketurilor sale.

De Rusalii sau Pogorârea Sfântului Duh, aşa cum este cunoscută sărbătoarea la creştinii ortodocşi, românii își vor putea face cumpărăturile nestingheriți, după programul cunoscut în fiecare oraș. Cu alte cuvinte, chiar dacă foarte mulți români au liber pe data de 20 iunie, magazinele Lidl din toată țara vor funcționa ca și până acum, orarul fiind cel obișnuit.

Așadar, românii își vor putea face cumpărăturile de la Lidl atât duminică, 20 iunie, cât și luni, 21 iunie, de dimineață și până seara târziu. O veste îmbucurătoare pentru cei care muncesc în zilele de sărbătoare și nu au timp să se pregătească pentru Rusalii.

Prin urmare, cei care au fost mai mereu ocupați cu diverse sarcini și vor să își achiziționeze produse pentru această ocazie specială își pot face cumpărăturile de la Lidl duminică și luni, chiar dacă sunt zile libere de la stat.

Citește și: De ce sărbătorim Rusaliile la 50 de zile după Paște?

Orarul complet pentru zilele de 20 și 21 iunie

Menționăm că nu există un orar standard al magazinelor Lidl, întrucât acesta diferă de la oraș la oraș. Cu toate acestea, majoritatea magazinelor discounterului german sunt deschise în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, de la ora 07:00 la ora 22:00.

program lidl rusalii 2021
Care este programul de funcționare al magazinelor Lidl de Rusalii 2021

Duminica, magazinele Lidl au un program mai scurt, ora de deschidere fiind 08:00, iar ora de închidere 20:00.

Întrucât lanțul de supermarketuri nu a anunțat un program special de Rusalii 2021, este lesne de înțeles că se păstrează orarul actual, aferent fiecărui magazin din țară. Totuși, pentru a fi cât se poate de siguri, am întrebat câteva doamne care lucrau la casă la Lidl dacă programul magazinelor va fi unul special de Rusalii, iar răspunsul a fost negativ.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Lidl, dar și despre programul complet al magazinelor, puteți consulta site-ul oficial al retailerului german.