Programul băncilor de 1 Iunie și de Rusalii 2023. Ce sucursale sunt deschise și care este orarul de funcționare

Corina Oprea, Cristian Botez 31.05.2023, 09:00
Programul băncilor de 1 Iunie și de Rusalii 2023. Ce sucursale sunt deschise și care este orarul de funcționare

Urmează o perioadă plină de sărbători libere legale, ceea ce înseamnă că majoritatea instituțiilor nu vor funcționa. Astfel, și băncile vor fi închise sau vor avea un program special, pe care l-au anunțat din timp. Astfel, clienții vor ști să își organizeze timpul în funcție de acestea și își vor rezolva problemele în timp util de aceea este important să știm programul băncilor de 1 iunie și de Rusalii 2023.

Ce sucursale sunt deschise: programul băncilor de 1 iunie și de Rusalii 2023

Ziua de 1 iunie este liberă de la stat, conform Codului Muncii. Astfel, majoritatea băncilor din România vor fi închise joi, așa cum spune legea. Iată care este programul instituțiilor bancare de Ziua Copilului, care dintre ele sunt închise și care vor funcționa după un program special.

Este zi liberă legală, ceea ce înseamnă că angajații primesc liber de la stat. Băncile vor fi închise, cu excepția sucursalelor din centrele comerciale. Cei care lucrează, spre exemplu, la băncile din mall, vor fi prezenți la muncă atât cât acestea vor fi deschise.

Banca Transilvania

Unitățile BT din centrele comerciale vor funcționa în intervalul orar 12:00- 18:00. Call-center-ul, însă, nu suferă modificări.

Raiffeisen Bank

  • Agenția Promenada (mall): 10:00 – 22:00
  • Agenția Colentina 1 (Carrefour): 10:00 – 16:00
  • Agenția Vergului (Cora): 09:00 – 19:00
  • Agenția Cotroceni (mall): 10:00 – 22:00
  • Agenția Ag. Cora Lujerului: 11:00 – 20:00
  • Agenția Feeria: 10:00 – 19:00
  • Agenția Sun Plaza: 10:00 – 19:00
  • Agenția Titan Mall: 09:00 – 20:00

Cât despre BRD și GarantiBank, vor fi închise în data de 1 iunie și își reiau programul normal de vineri.

De altfel, programul de mobile banking funcționează 24 din 24, indiferent de sărbătorile legale. Orice acțiune va fi realizată în timp util, așa cum este normal, fără nicio problemă.

Programul băncilor revine la normal din data de 2 iunie, dar se va schimba complet de Rusalii, o altă zi liberă.

Orarul băncilor de Rusalii 2023

Rusaliile sunt sărbătorite pe 4 și 5 iunie, ceea ce înseamnă că urmează alte două zile libere. Băncile vor fi închise cu această ocazie luni, când este zi liberă legală.

Astfel, Banca Transilvania, BCR, ING Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, CEC Bank, BRD, dar și alte unități bancare, nu vor avea program cu publicul. Excepție vor face acele unități bancare din incinta mall-urilor și centrelor comerciale. La fel ca magazinele sau alte unități comerciale, și acestea vor fi deschise.

Aveți, în continuare, acces la serviciile de banking de pe telefon. Puteți accesa aplicațiile puse la dispoziție de banca cu care colaborați la orice oră, pentru că programul nu a fost afectat cu nimic

Urmăriți Impact.ro și pe