Programe de Revelion la TV – cu ce ne așteaptă toate marile posturi românești

Daria Petrescu 30.12.2020, 12:54
Programe de Revelion la TV – cu ce ne așteaptă toate marile posturi românești

După ce ne-au surprins cu programul de Crăciun, televiziunile din România vor face spectacol în noaptea dintre ani, cu vedete consacrate din showbiz. De asemenea, posturile vor difuza filme în premieră și emisiuni ce vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Iată cu ce ne așteaptă  toate posturile românești în noaptea de Anul Nou.

Programe de Revelion la TV. Program pe PRO TV

Seara începe cu un episod special La Fierbinți, la ora 20.30, urmat de o comedie cu Jennifer Lopez, „A doua șansă”.  Filmul spune povestea Mayei Vargas, care descoperă, după ce a lucrat 15 ani ca asistent al managerului într-un magazin, că avansarea i-a fost suflată de un angajat nou.

Petrecerea UNTOLD difuzată la PRO TV – și pe Facebook – la trecerea dintre ani, este prezentată de Pavel Bartoș. „Day One – Începutul” va intra pe post la 23.30 și va ține până la 2.00 dimineața.

Telespectatorii vor avea parte de un show de artificii impresionant transmis de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD

Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții.

Printre invitați show-ului se găsește și David Guetta. Acesta va avea un show special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă. Filmul „Proiectul X” urmează După petrecerea UNTOLD, de la ora 2.00. E ziua lui Thomas, împlinește 17 ani și vrea să dea o petrecere restrânsă, la care să-și invite doar cei mai apropiați amici, însă Costa, cel mai bun prieten al lui, anunță petrecerea la radio și lucrurile o iau repede razna…

„Peter Pan” a primul film al noului an, cei mici putându-se lăsa purtați în lumea lui fantastică de la 9.15 dimineața.

Povestea începe într-o noapte răcoroasă, în Londra, în timp ce Wendy Darling (Rachel Hurd-Wood) îi fascinează pe frații ei mai mici cu povestiri despre lupte cu săbii, fanfaroni și Căpitanul Hook…

Program TV de Revelion la Antena 1

De la ora 20.00 se va difuza „Show și-așa”, după care, în reluare de la 3.30. Spectacolul include momente muzicale și umoristice și este prezentat de Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Vedetele din platou se vor împărți în două tabere conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și, pe parcursul show-ului, se vor „duela” prin intermediul unor probe amuzante.

Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia și Lupu Rednic, Grigore Gherman vor forma echipa „popularilor”, condusă de Liviu, în timp ce Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei vor face parte din echipa artiștilor pop, avându-l ca lider pe Andrei Ștefănescu.

Acesta este al 21-lea show de Revelion prezentat de Dan Negru, așa că vom trece în 2021 alătri de acesta.

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru.

Program TV de Revelion la Kanal D

Emisiunea specială de Revelion de la Kanal D durează de la 20.00 la 2.00 dimineața. Spectacolul de televiziune îi are ca gazde pe Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, iar invitați sunt Moldovenii, Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador și Mitoșeru.

Program TV de Revelion la TVR 1

Cu ocazia împlinirii a 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven, în data de 17 decembrie a avut loc în orașul său natal, Bonn, un concert ceremonial susținut de de West-Eastern Divan Orchestra, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim.

Astfel că, amatorii de muzică simfonică au între 12.00 și 13.30 un regal, „Beethoven 250 – Concert aniversar”.

Daniel Hope, violist de renume internațional, personalitate TV și președinte al „Beethoven-House Bonn”, a găzduit evenimentul de pe scena Operei din Bonn.

Programul special al nopții dintre ani este „Revelion la mine ACAS”, o petrecere organizată în curtea casei lui Mugur Mihăescu, unde prietenii lui – Radu Pietreanu, Dan Bitman și alți actori şi cântăreți își împart hazul și necazul în jurul unui ceaun de fasole cu ciolan.

La 0.50 urmează  „Un Revelion de tot râsul”, un show de stand-up comedy adaptat sărbătorii, cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov și Vlad Gălățianu

Program Revelion TVR 2

Al doilea, „#mpreună de Revelion – Fuegovelion, Colecția de Anul Nou”, începe la 23.40 și se termină la 2.45. Este un program cu vedete, muzică bună și atmosferă de sărbătoare, prezentat de Fuego.

 

Urmăriți Impact.ro și pe