Program TV Revelion 2023. Ce pot urmări românii care petrec acasă noaptea dintre ani

Badea Violeta, Daniel Bălan 21.12.2022, 19:11
Program TV Revelion 2023. Ce pot urmări românii care petrec acasă noaptea dintre ani

Program TV Revelion 2023. Au mai rămas doar câteva zile până la noaptea trecerii dintre ani. Dacă nu plănuiești să scoți mulți bani din buzunar pentru a petrece la restaurant, află că mai multe posturi de televiziune au pregătit pentru tine programe speciale. Muzică, dans, voie bună, concursuri şi alte surprize din partea canalelor tale preferate. Ai toate motivele să pui mâna pe telecomandă şi să deschizi televizorul în noaptea de Revelion!

Program TV Revelion 2023. Ce poți urmări în noaptea dintre ani la Pro TV

Program TV Revelion 2023. Mai multe posturi de televiziune lucrează deja la diferite propuneri atractive pentru a înveseli noaptea trecerii dintre ani. La Pro TV, spre exemplu, românii vor putea urmări „Protevelionul”, un show incendiar ce promite publicului numeroase premii și distracție pe săturate.

Acesta va fi prezentat de Raluka și Pavel Bartoș, iar în platou vor păși rând pe rând artiști cunoscuți din țară. Este vorba despre Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

Totodată, Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt doar câteva dintre perechile care se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite.

„Distracție, momente frumoase care vă vor emoționa și care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom trece prin multe stări împreună și ne vom distra foarte, foarte tare”, a precizat Raluka.

„În primul rând, vă veți simți bine cu noi. Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție”, a spus și colegul său, Pavel Bartoș.

Citește și Cum se pot îmbogăți românii în noaptea de Revelion. Surpriza pregătită de PRO TV la final de an, postul pune la bătaie 10.000 de euro!

PROTEVELION 2023
Program TV Revelion 2023. Protevelion

Program TV Revelion 2023. Ce poți urmări în noaptea dintre ani la Kanal D

Românii care vor petrece acasă noaptea dintre ani vor mai avea o opțiune. Și Kanal D promite un program special pentru Revelion 2023. În prima parte a zilei, mai exact de la ora 10:00 și până la 12:00, postul de televiziune turcesc va difuza o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”.

Pe seară, după știrile Kanal D de la ora 18:00, prezentate de Silvia Ioniță, începe o ediție specială, de sărbătoare, a emisiunii „Casa iubirii”, aceasta fiind ultima ediție din anul 2022 a emisiunii moderate de Andreea Mantea. Emisiunea va fi difuzată între orele 19:00-21:00.

Ulterior, de la ora 21:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmări filmul artistic „Cum să fii amantu’ la femei”, o comedie savuroasă și care cu siguranță va stârni hohote de râs, astfel că românii care o vor urmări vor intra în 2023 cu un zâmbet larg pe față.

Filmul artistic este difuzat între 21:00-23:00. De la ora 23:00 și până la 1:00, Kanal D va difuza un episod special din „Strada Speranței”, urmând ca de la ora 1:00, telespectatorii să urmărească concertul celor de la Voltaj.

Citește și Când începe Bravo, ai stil sezonul 8, pe Kanal D. Cum te poți înscrie la casting!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...