Program Mega Image de Sărbători. Orele de funcționare pentru 17, 18, 19 și 20 aprilie

Daria Petrescu 15.04.2020, 14:42
Program Mega Image de Sărbători. Orele de funcționare pentru 17, 18, 19 și 20 aprilie

Anul acesta reprezentanții magazinelor Mega Image au anunțat că acestea vor fi închise pentru a le oferi o zi liberă, angajaților. Celelalte lanțuri de supermarketuri vor fi deschise, dar vor avea un program special. Duminică, în prima zi de Paște, vor fi închise toate magazinele. Astfel că, dacă nu ați făcut până acum cumpărăturile, ar fi bine să vă grăbiți.

Program Mega Image de Sărbători

Mega Image a anunțat că va fi închis doar în prima zi de Paște, duminică, iar a doua zi va fi deschis între 11:00 și 18:00.

Potrivit Mega Image, acest program este valabil și pentru magazinele Shop&Go.

De asemenea, livrările în București și împrejurimi se vor face până în 17 aprilie, urmând a fi suspendate până la 20 aprilie, inclusiv.

Stare de urgență s-a prelungit pentru încă o lună

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat luni prelungirea stării de urgenţă instituită pe 16 martie. Șeful statului a emis un nou decret marți, 14 aprilie,  , pentru încă 30 de zile, până la mijlocul lunii mai.

Mega Image a anunțat că va fi închis doar în prima zi de Paște
Mega Image a anunțat că va fi închis doar în prima zi de Paște

Starea de urgenţă este o măsură excepţională ce poate fi luată de către Preşedintele României, cu acordul Parlamentului. În funcţie de evoluţia situaţiilor de pericol, preşedintele, cu încuviinţarea Parlamentului, poate prelungi durata stării instituite, se arată în Legea nr. 453 din 1 noiembrie 2004 care reglementează starea de urgenţă, scrie Agerpres

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați. Rețeaua cuprinde în prezent peste 700 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară.

Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune. În 2015 Mega Image a sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului magazin în România. Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piață din România în anul 2010, ajungând în prezent la peste 400 magazine.

Magazinele Shop&Go vin în întâmpinarea clienților care doresc să-și facă cumpărăturile rapid, aproape de casă.

Mega Image are o gamă largă de produse marca proprie

În 2015, Mega Image și-a extins portofoliul de brand-uri cu un nou concept de magazin: Gusturi românești, sub care reunește produse autentice care aduc aproape savoarea inconfundabilă a delicateselor și bunătăților pur românești.

Mega Image are o gamă largă de produse marca proprie exclusive, cornere speciale și concept stores care oferă o experiență de shopping deosebită. magazinul  își propune să fie prima alegere a clienților în ceea ce privește alimentele proaspete, calitatea produselor și sortimentatia unică și diversificată. Toate oferite într-un mediu ambiant cu un caracter original și inconfundabil.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI