Program Kaufland, Paște 2020. În ce interval pot veni românii la cumpărături

Redacția IMPACT 10.04.2020, 21:43
Program Kaufland, Paște 2020. În ce interval pot veni românii la cumpărături

Kaufland România a anunțat programul de Paște pentru anul 2020. Retailerul a postat pe pagina sa programul de funcționare pentru magazinele din toată țara. Află care este programul pentru magazinul din apropierea casei tale.

Ce program are Kaufland de Paște

În perioada 13-20 aprilie 2020, magazinele Kaufland au un program special de funcționare, în contextul în care creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele, în perioada 19-21 aprilie 2020.

Cum arată orarul de funcționare al Klaufland, de Paște. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Cum arată orarul de funcționare al Kaufland, de Paște. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Pe lângă ofertele și cataloagele săptămânii, compania a publicat pe site-ul său și programul de funcționare pentru Sărbătorile Pascale din acest an. Astfel, toate unitățile din țară vor funcționa după următorul program:

  • Program perioada 13-14 aprilie: 07:30-22:00
  • Program perioada 15-17 aprilie: 07:30-22:00
  • Program 18 aprilie: 07:30-16:00
  • Program 19 aprilie: ÎNCHIS
  • Program 20 aprilie 09:00-15:00

Lista cu magazine din România, precum și programul de funcționare poate fi consultat aici.

Compania a adoptat o serie de măsuri pentru a asigura siguranța angajaților și a clienților în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirs. Astfel, Kaufland a instalat geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țara.

Kaufland, unul din cei mai mari angajatori din România

Retailerul german Klaufland, cu subsidiara din România, este unul din cei mai importanți jucători din industria de retail de la nivel local. Începând cu data de 1 martie 2020, Kaufland România a majorat venitul minim brut la 3.650 lei. Compania oferă posibilitatea ca acest venit să poată crește în funcție de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din țară.

Kaufland câștigă pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa, devenind singura companie din retailul românesc care a atins aceste certificări, mai mulți ani la rândul.

Totodată, ca urmare a planurilor de extindere prevăzute pentru acest an, ce presupun deschiderea de noi magazine la nivelul întregii țări, compania își propunea, la începutul acestui an, să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în România.

Urmăriți Impact.ro și pe