Program de Crăciun la TV – 10 emisiuni și filme de urmărit în ziua de 25 decembrie

Daria Petrescu / 25.12.2020, 17:42
Program de Crăciun la TV – 10 emisiuni și filme de urmărit în ziua de 25 decembrie

Așa cum se întâmplă în fiecare an, televiziunea ne oferă în ziua de Crăciun un program special, perfect de urmărit alături de familie. Emisiuni tematice, filme și concerte, veți putea urmări la tv în ziua de Crăciun. Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, televiziunile oferă un strop de culoare într-o zi Sfântă și fac ziua mai specială cu ediții de sezon. Astfel că, iată câteva emisiuni și filme de urmărit în ziua de 25 decembrie.

Program PRO TV

Ziua începe cu filmul ”Magia zăpezii” deschide ziua de Crăciun la PRO TV. Toți cei care urmăresc filmul, vor afla  povestea lui Nick Snowden, care face tot posibilul să salveze un ren tânăr de la o grădină zoologică.

”Echipa de căţei: Aventuri în Alaska” va fi difuzat la 7.45. Cinci pui de Golden Retrevier sunt adoptati de cinci familii prietene. Într-o zi când cei cinci căței se joacă împreună, în fața casei oprește un camion de înghețată, iar cățeii intră în el și astfel ajung în Alaska.

La ora 13.00, Pro TV difuzează ”O coroană de Crăciun”. Este vorba despre o comedie despre Allie, care, după ce este concediată de la un hotel din New York unde lucra ca menajeră, acceptă fără tragere de inimă să fie dădaca unei fete care face parte dintr-o familie puternică din Europa.

Seara vă puteți relaxa în fața televizorului, urmărind filmul ”Furios şi iute 8: Destin periculos”, începând cu ora 20.30. Veți afla povestea unei femei  misterioase (Charlize Theron), care îl atrage pe Dom (Vin Diesel) în lumea interlopă și îl face să-i trădeze pe cei apropiați lui.

Program Antena 1

Ziua începe cu echipa ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, la ora 8.00. Elena Gheorghe, Connect-R și fetiţa lui, Maia, Nico, trupa Andre şi Azur sunt o parte dintre vedetele care se alătură petrecerii din platoul emisiunii.

De asemenea, Florin Ristei și iubita sa, Naomi Hedman, vor urca din nou împreună pe scenă. Se întâmplă asta a doua oară după prestația lor din audițiile X Factor.

“Omul spectacol” se difuzează la ora 22.00. Un musical cu Hugh Jackman, care celebrează naşterea showbiz-ului şi ni-l prezintă pe vizionarul care, apărut de nicăieri, a reuşit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume.

La miezul nopții, Ștefan Bănică vine cu spectacolul  ”Acasă de Crăciun”. Artistul le-a pregătit o surpriză celor care în fiecare an așteaptă cu nerăbdare tradiționalele sale concerte de la Sala Palatului și, într-o atmosferă de sărbătoare, a înregistrat concertul ”Acasă de Crăciun”, alături de invitați speciali.

Program TVR1

În ziua de Crăciun, o ediție specială a emisiunii ”Universul credinței” este  difuzată la 9.45.

Grigore Leșe, invitatul ediției,  va povesti cum cum se colindă în Maramureș, cum arată bucuria marii sărbători, care sunt tradițiile și obiceiurile acestei zi unice.

”Frumoasa și bestia”, cu Lea Seydoux, Vincent Cassel, Andre Dussolier și Eduardo Noriega se va difuza la ora 21.00.

”Un Crăciun de tot râsul” ne așteaptă de la 23.15, un show de stand-up comedy cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov și Vlad Gălăţianu.

Program Kanal D

”Teo Show” se va difuza între orele 15.00 și 17.00. Artiști îndrăgiți iubiți își dau întâlnire în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir: Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Miki de la K-pital, Theo Rose, Emilia Dorobanțu, Whats up și Nicu Paleru.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI