Program Black Friday 2021 la Digi RDS & RCS. Când începe și când se termină

Daria Petrescu 09.11.2021, 17:13
Program Black Friday 2021 la Digi RDS & RCS. Când începe și când se termină

Mai este foarte puțin până ce Digi RDS & RCS dă startul reducerilor de Black Friday 2021, unul dintre cele mai așteptate evenimente din an. Mii de oameni vânează cele mai mari reduceri la produsele preferate, iar în de Black Friday aceștia așteaptă cele mai bune oferte. Program Black Friday 2021 la Digi RDS & RCS. Când începe și când se termină

Program Black Friday 2021 la Digi RDS & RCS

Digi RDS & RCS vine și în acest an cu oferte care mai de care, pentru toate buzunarele. În cazul în care nu v-ați făcut un plan, trebuie să știți care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a duce comanda la bun sfârșit. Program Black Friday 2021 la Digi RDS & RCS

Anul acesta, DIGI va organiza campania Black Friday în perioada 12-14 noiembrie. Oferta DIGI Black Friday 2021 va fi disponibilă aici!

Iată recomandările pentru a nu rata startul:

La începutul lunii noiembrie, operatorul a demarat campania de teasing și a anunțat faptul că va organiza Black Friday 2021 în perioada 12-14 noiembrie. Astfel că, prima zi a săptămânii și prima zi din noiembrie aduce vești și din partea DIGI referitoare la campania de reduceri Black Friday din acest an

„Momentan avem doar acest teaser și o numărătoare inversă până la startul reducerilor, cât și un ghid pe care să îl urmăm dacă nu vrem să ratăm startul.

Pe lista de recomandări avem în primul rând crearea unui cont online dacă suntem deja client DIGI. Abonarea la newsletter este o altă modalitate prin care vom descoperi ofertele, iar o altă recomandare este aceea de a descărca aplicația mobilă și totodată să activăm notificările.

Vor fi 3 zile cu super reduceri și cu toate că nu există detalii despre ce ne așteaptă, ne putem face o idee dacă ne uităm asupra campaniei de anul trecut.

De Black Friday 2020, DIGI a oferit clienților o reducere de 50% din prețul abonamentului ales pentru o perioadă de 12 luni consecutive, indiferent de serviciile sau extraopțiunile contractate.

Veți putea face upgrade la cele mai noi abonamente FiberLink cu 1 an în care veți plăti la jumătate, sau adăuga extraopțiuni TV”, au anunțat reprezentanții companiei pe site-ul personal.

Program Black Friday 2021 la cel.ro

De Black Friday pasionații de cumpărături au șansa să intre în posesia obiectelor mult dorite. Printre acestea se numără inclusiv televizoare, laptopuri, și alte electrocasnice.

De asemenea, reduceri sunt și la articole de îngrijire sau vestimentare. Iată când începe Black Friday la Cel.ro. Când se dă startul și cât vor dura ofertele. Ei bine, pe 12 noiembrie vor avea loc cele mai multe reduceri la produsele găsite pec el.ro.

La finalul lunii noiembrie, toate magazinele, inclusiv cele fizice, își vor afișa oferta pentru Black Friday 2021

„Black Friday 2021 este aici! Cel vine în mod regulat cu reduceri noi în fiecare an la marile vânzări de Black Friday. Pe site-ul nostru, veți găsi cel mai recent Cel fluturaș numit „Catalog nou” valabil de la 22.10.2021. Profitați la maxim de el! Reducerile de Black Friday Cel 2021 sunt aici!

Economisiți bani cu noi! Dacă așteptați cu nerăbdare această perioadă specială, pregătiți-vă pentru a face cumpărături urmărind noile pliante de Black Friday! Reducerile se aplică nu numai la secțiunea „Electronice”, ci la întreaga gamă de produse pe care o puteți găsi pe site-ul nostrum”, au anunțat reprezentanții cel.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe