Program Black Friday 2021 la cel.ro. Când se dă startul și cât vor dura ofertele

Daria Petrescu 09.11.2021, 11:36
Program Black Friday 2021 la cel.ro. Când se dă startul și cât vor dura ofertele

Cel.ro va da startul reducerilor de Black Friday, așa cum se întâmplă în fiecare an. Și de această data, pe site-ul companiei veți găsi cele mai ofertante produse la cele mai bune prețuri. Trebuie doar să fiți cu ochii pe site și să puneți în coș ceea ce vi se pare mai avantajos din punct de vedere financiar. Program Black Friday 2021 la cel.ro. Când se dă startul și cât vor dura ofertele

Program Black Friday 2021 la cel.ro. Când se dă startul și cât vor dura ofertele

De Black Friday pasionații de cumpărături au șansa să intre în posesia obiectelor mult dorite. Printre acestea se numără inclusiv televizoare, laptopuri, și alte electrocasnice.

De asemenea, reduceri sunt și la articole de îngrijire sau vestimentare. Iată când începe Black Friday la Cel.ro. Când se dă startul și cât vor dura ofertele. Ei bine, pe 12 noiembrie vor avea loc cele mai multe reduceri la produsele găsite pec el.ro.

La finalul lunii noiembrie, toate magazinele, inclusiv cele fizice, își vor afișa oferta pentru Black Friday 2021.

Reducerile de de Black Friday se întind pe parcursul lunii noiembrie

De regulă, Vinerea Reducerilor cade în perioada 23-29 noiembrie. În anul 2021, Black Friday va fi pe 26 noiembrie 2021

În România, nu toate magazinele online respectă această dată. Unele preferă să ia startul mai devreme, în timp ce altele au nevoie de mai mult timp pentru a-și prezenta ofertele de Black Friday.

„Black Friday 2021 este aici! Cel vine în mod regulat cu reduceri noi în fiecare an la marile vânzări de Black Friday. Pe site-ul nostru, veți găsi cel mai recent Cel fluturaș numit „Catalog nou” valabil de la 22.10.2021.

 

Profitați la maxim de el! Reducerile de Black Friday Cel 2021 sunt aici! Economisiți bani cu noi! Dacă așteptați cu nerăbdare această perioadă specială, pregătiți-vă pentru a face cumpărături urmărind noile pliante de Black Friday! Reducerile se aplică nu numai la secțiunea „Electronice”, ci la întreaga gamă de produse pe care o puteți găsi pe site-ul nostru.

Analizând site-ul, veți observa și dumneavoastră că sunt foarte multe avantaje dacă vă hotărâți să achiziționați ceva nou de aici. În primul rând, oferta de produse nu este deloc medie, ci este una foarte generoasă.

Ce putem cumpăra mai exact de aici?

Dechidem pagina web și în partea stângă avem înșiruite clar categoriile de produse. În partea de sus tronează produsele de succes: laptopuri, tablete, telefoane mobile, calculatoare, imprimante.

Lista continuă cu electrocasnice mari și mici, articole sportive și pentru sănătate și îngrijire personală, cosmetice, ceasuri, produse pentru copii. În categoria NOU avem la dispoziție articole de bricolaj, pentru casă și grădină și mobilă și decorațiuni.

În al doilea rând, în partea centrală a site-ului, frumos așezate, se derulează ultimele oferte Cel. Astfel ne putem orienta mai ușor pentru a alege cele mai convenabile articole.

Mai ales, vânătorii de oferte vor aprecia următoarele benzi cu cele mai vândute produse, puțin mai jos pe pagină.

Un al treilea avantaj este acela că vom găsi articolele preferate ordonate organizat și în funcție de firma producătoare. Mai exact, începând cu Acer până la Zuper, în ordine alfabetică, sunt înșiruite minuțios toate companiile prezente în magazinul CEL online”, este mesajul transmis de reprezentanții Cel.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe