Program Auchan, 1 mai 2020. Orarul de funcționare al magazinului

Rădulescu Valentin 29.04.2020, 19:51
Program Auchan, 1 mai 2020. Orarul de funcționare al magazinului

Pentru că anul acesta Ziua Muncii trebuie sărbătorită cu anumite restricții, mai multe magazine au decis să stea deschise la dispoziția românilor cu programe speciale. Auchan este unul dintre aceste lanțuri comerciale care le oferă românilor posibilitatea de a face cumpărături de 1 mai.

Program Auchan, 1 mai 2020

Din cauza pandemiei la nivelul global, ziua de 1 mai nu se mai poate sărbătorii așa cum o făceau românii până acum. Măsurile impuse de autorități în lupta cu răspândirea noului tip de virus, nu le permite românilor să iasă din casă la pădure pentru a mai face grătare de Ziua Muncii. Pentru cei ce vor să sărbătorească acasă sau în curte, conducerea lanțului de magazine Auchan le oferă românilor un program special.

Pentru data de 30 aprilie-1 mai, magazinele Auchan vor fi deschise pe baza unui program special. Potrivit informațiilor oficiale ale magazinelor Auchan, programul va fi: Luni-Duminică: 08:00-21:00. Totodată, programul magazinelor poate fi diferit în funcție de oraș. Pentru a vă informa în totalitate despre acest program de 1 mai al fiecărui magazin Auchan, puteți vizita site-ul www.auchan.ro, după care selectați magazinul Auchan în care urmează să vă faceți cumpărăturile.

Program Auchan, 1 mai 2020. Orarul de funcționare al magazinului
Program Auchan, 1 mai 2020. Orarul de funcționare al magazinului

Mai multe magazine vor fi deschise de 1 mai

Pe lângă centrul comercial Auchan, și Carrefour va avea un program obișnuit. Magazinul va respecta toate normele impuse de autorități, iar de astfel, primează protecția personalului, magazinului și a clienților. Totodată, încă este încurajată plata cu cardul pentru a evita contactul cu banii cash, care pot fi purtători de virusuri și bacterii.

Românii care au nevoie de cumpărături urgente în ziua de 1 mai, pot apela și la serviciile oferite de lanțul magazinelor Kaufland. Unitățile comerciale vor sta la dispoziția clienților și de 1 mai. Aceștia îi asigură pe clienți că vor beneficia de siguranță sporită, potrivit măsurilor impuse de autorități. Clienții pot opta și pentru serviciile de livrare la domiciliu, pentru a evita aglomerațiile la casele de marcat.

Urmăriți Impact.ro și pe