Prognoza meteo zilnică vineri, 2 decembrie 2022. Vremea se menține rece. Unde se va forma polei

Beatrice Dumitru 01.12.2022, 23:26
Prognoza meteo zilnică vineri, 2 decembrie 2022. Vremea se menține rece. Unde se va forma polei

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 decembrie 2022. Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Trecător se vor semnala precipitații slabe cantitativ, mixte la altitudini joase și sub formă de ninsoare în cele înalte.. Iată cum va fi azi vremea în București și în restul României.

Prognoza meteo pentru vineri, 2 decembrie 2022

Potrivit prognozei meteo emisă de ANM pentru vineri 2 decembrie, iar vremea va fi predominant închisă și rece în regiunile extracarpatice, iar în rest cu valori termice apropiate de mediile multianuale. În Moldova, izolat se va forma polei, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului.

Trecător, mai ales în prima parte a intervalului, vor mai fi precipitații slabe, local în sud-estul țării unde vor fi ploi și mixte (burniță, ploaie, lapoviță și trecător ninsoare) pe arii restrânse. În rest, la munte vor fi mai ales fulguieli și lapoviță.

Prognoza meteo zilnică vineri, 2 decembrie 2022. Vremea se menține rece. Unde se va forma polei
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 decembrie 2022.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade, iar în ceea ce privește minimele, acestea vor coborî până la valori cuprinse între -3 și 0 grade Celsius. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

În zona Munteniei și a Dobrogei, sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe tot parcursul zilei. Meteorologii anunță temperaturi minime care vor coborî până la -2 grade Celsius.

Vremea în București, vineri 2 decembrie 2022

ANM a emis prognoza meteo pentru București pentru vineri, 2 decembrie. Vor fi condiții de polei. Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte – ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 40…50 km/h.

Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima va fi de 1…2 grade, iar minima de 0…1 grad.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...