Prognoza meteo zilnică, sâmbătă 12 noiembrie. Cât de mult scad temperaturile

Ana Anitoiu 11.11.2022, 23:47
Prognoza meteo zilnică, sâmbătă 12 noiembrie. Cât de mult scad temperaturile

Prognoza meteo zilnică pentru sâmbătă, 12 noiembrie, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Specialiștii au precizat cât de mult scad temperaturile, ce se apropie astfel de cele normale pentru această perioadă a anului în mai multe zone ale țării.

Vremea, sâmbătă, 12 noiembrie

Conform ANM, sâmbătă, 12 noiembrie, cerul se va menține variabil pe tot parcursul zilei. Vor fi unele înnorări dimineața și după-amiază, în sudul țării, unde vor exista șanse slabe de ploaie și burniță.

Meteorologii au adăugat că vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată la altitudinile mari din zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 0 și 9 grade Celsius. Cel mai frig va fi în depresiuni. În zonele joase de relief se va forma ceață dimineața și noaptea.

Vremea se schimba brusc in Romania
Prognoza pentru sambata, anuntata de ANM. Foto: unsplash.com

Cum va fi vremea în București, sâmbătă, 12 noiembrie

În București, șansele de ploaie sunt reduse. Vor fi nori, în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi situate între 3 – 6 grade Celsius. Meteorologii au atras atenția că noaptea vor fi condiții de ceață, astfel că șoferii ar trebui să fie atenți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...