Prognoza meteo zilnică miercuri 9 noiembrie. Ce temperatură se va înregistra la București

Mihnea Tălău 08.11.2022, 23:59
Prognoza meteo zilnică miercuri 9 noiembrie. Ce temperatură se va înregistra la București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza valabilă pentru ziua de miercuri, 9 noiembrie. Meteorologii anunță că vremea se va menţine caldă pentru această perioadă, iar pe parcursul zilei cerul va fi variabil. Dimineața se va semnala ceață în mare parte a teritoriului.

Cum va fi vremea miercuri, 9 noiembrie

Cerul va fi variabil, însă mai ales la începutul zilei şi noaptea, în zonele joase din Transilvania şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, va fi ceață sau nebulozitate stratiformă. Spre sfârşitul intervalului cerul se va înnora în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade, cu valori mai scăzute în zonele cu ceață mai persistentă din centrul tării, spre 10 grade, iar cele minime se vor situa în general între 0 şi 9 grade.

La București, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață. Vântul va sufla în general slab.  Termometrele vor arăta o maximă de 18 – 19 grade Celsius, iar cea minimă de 4 – 7 grade.

Și joi, în Capitală, vremea se va menţine caldă. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18 – 19 grade, iar cea minimă va fi de 3 – 6 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceață.

Prognoză ANM. Meteorologii anunță că vremea se va răci în toată țara. Frigul cuprinde și Capitala

Și în perioada următoare, vremea se va menține caldă

Valorile termice până pe data de 14 noiembrie vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Pentru săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...