Prognoza meteo zilnică, duminică 27 noiembrie 2022. Unde va ninge în România

Beatrice Dumitru 26.11.2022, 23:01
Prognoza meteo zilnică, duminică 27 noiembrie 2022. Unde va ninge în România

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 27 noiembrie 2022. În această zi vremea nu aduce mari surprize, iar maximele vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 9 grade, potrivit meteorologilor.

Cum va fi vremea duminică, 27 noimebrie 2022

Administrația Națională de Meteorologie a precizat că vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în care ne aflăm. În zonele deluroase vor fi posibile precipitațiile mixte, iar la munte vor apărea mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și trecător în sud-vest și est.

Maximele termice se vor încadra, în general, între 2 și 11 grade Celsius și minimele vor fi între -5 și 4 grade Celsius. Dimineața, mai ales în zonele joase de relief, se va forma ceața. În dimineața zilei de duminică, 27 noiembrie, pe alocuri vor fi intervale cu lapoviță și ninsoare în nordul României și pe spații restrânse și în restul țării.

Prognoza meteo zilnică, duminică 27 noiembrie 2022. Unde va ninge în România  - poza pe mega
Vremea pentru duminică, 27 noimebrie 2022.

În regiunile vestice, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru nebulozitate joasă va fi ridicată la începutul și sfârșitul intervalului, iar în rest se vor semnala precipitații izolate ziua și pe arii restrânse noaptea. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zona montană, mixte în cea submontană și ploaie în rest.

Rămâne de interes în continuare vremea, posibil ușor mai rece în partea de nord-est a țării și cantități de precipitații apropiate de normal”, a spusElena Mateescu, directorul general al ANM, la Antena 3 CNN.

Vremea în București, duminică 27 noiembrie 2022

În București, valorile termice vor fi normale pentru această perioadă a anului, cu o maximă de 8 grade, în timp ce minimele se vor situa între -1 și 2 grade, iar dimineața vor fi condiții de ceață. Cerul va fi variabil, iar spre sfârșitul intervalului, trecător, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general slab.

Luni, 28 noimebrie 2022, regimul termic din țară va fi apropiat de cel specific perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, unde pe arii în general restrânse vor fi precipitații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...