Prognoza meteo vineri, 11 septembrie. Vești bune pentru întreaga țară

Rădulescu Valentin 11.09.2020, 08:24
Prognoza meteo vineri, 11 septembrie. Vești bune pentru întreaga țară

Meteorologii anunță vreme frumoasă la sfârșitul săptămânii. Temperaturile nu variază cu mult față de cele înregistrate ieri, iar cerul va fi senin în majoritatea parte a țării. Vântul bate în general slab și moderat, iar vremea de pe litoral este în continuare bună. Șansele de precipitații sunt mici în marea parte a țării. Ziua de 11 septembrie este perfectă pentru o plimbare.

Cum este vremea în țară?

Astăzi vremea se menține în general frumoasă în mare parte a țării. Cerul este senin, iar temperaturile maxime se încadrează între 26 și 32 de grade Celsius. Temperaturile minime ajung astăzi până la 11 grade. Vântul bate slab și moderat. Totodată, temperaturile sunt un pic mai mari față de normala acestei perioade.

În Capitală ziua de 11 septembrie este perfectă pentru a ieși afară. Vremea se menține în continuare caldă și frumoasă. Cerul este senin în mare parte a zilei, iar vântul bate cu 4m/s dinspre Est. Temperaturile maxime vor fi de 30 de grade, iar cele minime ajung până la 16 grade Celsius. De asemenea, există și o șansă de 10% pentru precipitații.

Prognoza meteo vineri, 11 septembrie. Vești bune pentru întreaga țară
Prognoza meteo vineri, 11 septembrie. Vești bune pentru întreaga țară

Vremea la munte și la mare

Vremea la mare se menține frumoasă și perfectă pentru zilele de plajă, dar un pic mai răcoroasă față de ultima perioadă. Temperaturile în Constanța ajung până la 26 de grade Celsius, iar cele minime până la 18. Cerul este senin, iar vântul bate slab și moderat cu viteza de 8/ms dinspre Nord-Est. Șansele de precipitații sunt asemănătoare cu cele din București, adică 10%.

La munte, vremea este cu aproximativ două grade mai rece față de cea înregistrată pe litoral. În Brașov temperatura maximă ajunge până la 24 de grade, iar cea minimă până la 13 grade. În special frigul se resimte în timpul nopții. Vântul bate un pic mai tare față de cel înregistrat pe litoral. Acesta va bate până la 1.6m/s dinspre Nord-Est. Șansele de precipitații sunt însă de 35%.

În Muntenia vremea se menține caldă pentru această perioadă. Valorile maxime se vor situa între 25 și 32 de grade Celsius, iar minimele ajung până la 13-17 grade. Cerul este însă senin și atmosfera se menține însorită pe tot parcursul zilei.

Urmăriți Impact.ro și pe