Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie. Vremea se răcește. Ce temperaturi se înregistrează în țară?

Diana Radu 11.11.2019, 09:59
Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie. Vremea se răcește. Ce temperaturi se înregistrează în țară?

Specialiștii ANM au emis o nouă prognoză pentru azi, 11 noimbrie, iar potrivit acestora  vremea se răcește bruc apar ploile și chiar ninsorile. Vezi aici cum va fi vremea în Capitală, dar și în restul țării.

Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie

Meteorologii anunță că valorile termice vor scădea în majoritatea zonelor din țară. Temperaturile diurne se aproprie de normalul perioadei în vest și nord-vest, dar vor continua să caracterizeze o vreme destul de călduroasă. Maximele din Maramureș se încadrează între 11 grade Celsius, estul Transilvaniei și zona de deal a Crișanei va avea în jurul a 21 de grade Celsiu

La noapte temperaturile minime se vor situa între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12-13 grade Celsius pe litoral. În zonele joase de relief își vor face apariția atât norii cât și ceața, în special în vest, sud-vest şi centru, iar noaptea mai ales în est şi sud. În restul al teritoriului cerul va fi variabil, izolat fiind condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab și moderat în zonele muntoase, iar rafele vor atinge 80 km/h în timpul nopții pe arii reduse și în sudul Banatului.

Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie

Cum va fi vremea în Capitală

Bucureștenii vor avea parte și azi, 11 noiembrie de o vreme frumoasă cu maxime de 19 grade Celsius, anunță specialiștii ANM. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri la oră. Șansele de a ploua sunt destul de mici. Minima zilei va fi de doar 9 grade Celsius.

„Valabil de la : 11-11-2019 ora 8:00 până la : 11-11-2019 ora 10:00
În zona : Județul Gorj: zona joasă;
Județul Vâlcea: zona joasă;
Se vor semnala : local ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii sub 200 m şi izolat sub 50 m.”
Administrația Națională de Meteorologie

Urmăriți Impact.ro și pe