Prognoza meteo pentru august 2020. Luna debutează cu vreme caniculară. Ultimele vești de la ANM

Elena Avramescu 28.07.2020, 17:59
Prognoza meteo pentru august 2020. Luna debutează cu vreme caniculară. Ultimele vești de la ANM

În luna august, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, cel puțin în primele două săptămâni. Prima săptămână se anunță mai puțin ploioasă decât în mod normal, urmând ca mai apoi să cadă precipitații abundente îndeosebi în vest și în nord-vest.

 

Prognoza meteo pentru august 2020

 

Prognoza meteo 27 iulie – 3 august

 

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate față de cele normale în această perioadă în sudul și estul țării. În schimb, în centru și în nord-vest vor fi mai scăzute, iar în restul țării vor fi potrivite. Precipitațiile atmosferice vor fi scăzute mai ales în nord-est, sud-vest și la munte.

 

Prognoza meteo 3 august – 10 august

 

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate față de normal, în special în zonele de est și sud, iar în restul zonelor vor fi normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi puțin mai ridicate față de normal, în special în zonele de vest și nord-vest.

Prognoza meteo pentru august 2020
Prognoza meteo pentru august 2020

 

Prognoza meteo 3 august – 17 august

 

În toate regiunile vom avea parte de temepraturi medii pentru această perioadă, foarte puțin ridicate în sud-est, și mai scăzute în nord-vest. Precipitațiile vor fi apropiate de cele normale, însă în zonele de vest și nord-est este posibil să fie ceva adverse.

 

Prognoza meteo 17 august – 24 august

 

Și în această săptămână temperaturile vor fi apropiate de cele normale perioadei, poate puțin mai mari în zonele extracarpatice, și mai scăzute în nord-vest. Precipitațiile vor fi scăzute în toate regiunile.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...