Prognoza meteo miercuri, 21 septembrie 2022. Schimbare importantă în toată țara

Stan Filon 21.09.2022, 06:03
Prognoza meteo miercuri, 21 septembrie 2022. Schimbare importantă în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de miercuri, 21 septembrie 2022. Astfel, am aflat că vremea va deveni instabilă în mai toate regiunile țării, iar temperaturile vor coborî sub normalul perioadei din calendar. Meteorologii au anunțat zonele unde vor cădea ploi, dar au vorbit și despre zonele unde vor cădea chiar și ninsori.

Prognoza meteo miercuri, 21 septembrie 2022

Așadar, ANM a emis prognoza meteo valabilă pentru miercuri, 21 septembrie, iar veștile nu sunt foarte îmbucurătoare. Mulți români vor fi nevoiți să pornească sobele și centralele, deși sperau să o facă cât mai târziu, pentru evitarea facturilor mari.

Meteorlogii spun că miercuri vremea se va înăspri în toată țara și ploile vor cuprinde toată țara. Mai mult, la altitudini de peste 1600 m vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vremea va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar, astfel că maximele se vor încadra între 12 și 20 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 2 și 12 grade Celsius. Vântul va mai prezenta unele intensificări pe crestele montane, dar și în extremitatea de sud-vest și nord-vest a țării.

Prognoza meteo miercuri, 21 septembrie 2022
Prognoza meteo miercuri, 21 septembrie 2022

Vremea în București

Bucureștenii vor avea și ei parte de o zi de miercuri destul de rece. Temperaturile maxime vor urca până la 19 grade Celsius, pe când minimele vor scădea până la 7-9 grade Celsius. În timpul zilei, cerul va mai prezenta înnorări, în special în a doua parte a zilei și noaptea, atunci când sunt posibile și precipitații sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi mohorâtă. Vremea va fi închisă și rece și nu vor scăpa nici de ploi. La peste 1600 de metri înălțime ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime nu vor depăși 13 grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până șa 6 grade Celsius. Pe timpul nopții, ploile se vor înteți.

Vremea în Constanța

Constănțenii au parte de o zi frumoasă de septembrie. Chiar dacă nu mai strălucește ca astă-vară, soarele își va mai face simțită prezența, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor atinge 18 grade Celsius, iar noaptea acestea vor scădea până la 11 grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...