Prognoza meteo, miercuri, 18 martie. Ce ne pregătește vremea

Prognoza meteo, miercuri, 18 martie. Ce ne pregătește vremea

Meteorologii anunță pentru ziua de miercuri, 18 martie, temperaturi ridicate. Zonele sud-estice sunt cele mai predispuse la ploi. În Capitală, vremea va continua să fie frumoasă.

Prognoza meteo, miercuri, 18 martie

Pe data de 18 martie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată. În cea mai mare parte a țării va fi cald. Cerul va fi  însă variabil în regiunile sud-estice, ploile slabe își vor face apariția izolat. Vântul va sufla și el slab și moderat, însă va avea câteva intensificări pe crestele munților. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 8 și 17. Minimele sunt -3 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Condițiile de ceață și brumă se vor afla dimineața și noapte, izolat.

Capitala țării va avea și ea temperaturi mai ridicate, față de această perioadă. Cerul va putea avea unele înnorări în prima parte a intervalului. Condițiile de ploaie vor fi însă reduse pentru această regiune. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări în timpul zilei. Temperatura maximă în București ajunge la 12-14 grade, minima fiind de 1-3 grade, mai ales la periferie.

Prognoza meteo, miercuri, 18 martie. Ce ne pregătește vremea

Prognoza meteo, miercuri, 18 martie. Ce ne pregătește vremea

Cum este vremea pe parcursul lunii martie?

Temperatura maximă a acestui sezon este de 12 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius. Așadar, Capitala va avea o medie de 9 grade. Vremea poate fi însă nefavorabilă pentru București, ceea ce nu este tocmai potrivită pentru plimbări. De la începutul lunii s-au observat încălziri accentuate, și perioade cu vânt intens. Acest lucru duce deja la topirea zăpezilor de pe vârful munților.

Meteorologii anunță că pentru a doua parte a lunii martie vor predomina ploile, iar vremea este mai dinamică. Temperaturile vor începe însă să crească, față de prima perioadă. Cele mai importante abateri termice se înregistrează în zona de sud-vest a țării. Spre finalul lunii se vor ajunge și la maxime de 22 grade Celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI