Prognoza meteo, marți, 18 februarie. Cum va fi vremea în toată țara

Prognoza meteo, marți, 18 februarie. Cum va fi vremea în toată țara

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 18 februarie. Potrivit acestora vremea se va menține în continuare frumoasă, chiar dacă își vor face apariția trecător și norii. Iată ce temperaturi se vor înregistra în țară, dar și în Capitală!

Prognoza meteo, marți, 18 februarie

Meteorologii anunță pentru 18 februarie temperaturi ce se vor situa peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil în toate regiunile din țară, și de asemenea sunt prognozate și precipitații slabe în în nordul Transilvaniei, Crișana, Maramureș și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 16 grade Celsius și vor începe să scadă treptat de miercuri.

Vântul va sufla moderat la munte și în sudul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 8 și 13 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana, în Banat se vor înregistra 10-15 grade Celsius, iar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, mercurul din termometre va urca până șa 17 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei.

prognoza meteo, 18 februarie, anm, meteorologi

Prognoza meteo, marți, 18 februarie

Temperaturile maxime care se vor înregistra în țară pe 18 februarie:

  • Iași: 14 grade Celsius, parțial înnorat
  • Bacău: 16 grade Celsius, parțial înnorat
  • Galați: 14 grade Celsius, în mare parte însorit
  • Constanța: 11 grade Celsius, însorit
  • Craiova: 17 garde Celsius, parțial înnorat
  • Timișoara: 15 grade Celsius, parțial înnorat
  • Sibiu: 12 grade Celsius, parțial înnorat
  • Brașov: 12 grade Celsius, parțial înnorat
  • Cluj-Napoca: 10 grade Celsius, înnorat
  • Satu Mare: 11 grade Celsius, averse sporadice

Cum va fi vremea în Capitală

Bucureștenii vor avea parte de o zi înnorată, în care Soarele va reuși rare ori să iasă din nori. Însă, potrivit specialiștilor ANM probabilitatea apriției precipitaților este egală cu zero. Maximele termice se vor situa între 14 și 16 grade Celsius, iar începând de miercuri acestea vor scădea până la 10-12 grade Celsius.

În săptămâna 17-24 februarie, meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi ridicate la nivelul întregului teritoriu. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile vestice și nord-vestice. În sud-vestul teritoriului, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI