Prognoza meteo, marți, 17 martie. Vremea se încălzește în toată țara

Începutul de săptămână vine cu vești bune din partea meteorologilor. A fost anunțată o încălzire a vremii, valabilă pentru întregul teritoriu al României. În ultimele zile au existat scăderi bruște de temperatură. Termometrele au indicat chiar grade cu minus, mai ales în nordul Moldovei.

Prognoza meteo, marți, 17 martie. Vremea se încălzește în toată țara

Marți, 17 martie 2020, meteorologii anunță că vremea își va intra într-un ritm ceva mai normal, mai ales pentru perioada calendaristică în curs. De asemenea, vremea va fi în general una frumoasă și se vor putea remarca și modificări considerabile de temperatură. Valorile maxime vor fi cuprinse între valorile de 9 și 15 grade Celsius.

Prognoza meteo, marți, 17 martie. Vremea se încălzește în toată țara

Meteorologii anunță o încălzire a vremii, pentru toată țara

Temperaturile vor fi ceva mai scăzute, însă, în zona litoralului, fiind vorba de minime cuprinse între -5 și 5 grade Celsius. Mai mult, cerul va fi senin, pe timpul zilei, însă pe parcursul nopții pot fi întâmpinate înnorări. Acestea vor fi temporare, fiind semnalate în special în regiunile nordice, dar și cele estice, precum și pentru zona montană, cum e cea a Carpaților Orientali. În mod izolat, vor putea să pice și precipitații slabe catitativ, însă mixte.

Este posibil să existe și intensificări ale vântului, care va sufla slab și moderat. Pe parcursul dimineții, dar și noaptea, se va produce brumă, iar izolat se vor semnala și condiții de ceață. Vremea se va încălzi în toată țara, iar începutul de săptămână arată promițător, din punct de vedere al previziunilor meteorologice.

Marți, în Capitală, vremea se va menține frumoasă, pe tot parcursul zilei. Temperaturile arătate de termometre vor fi mai mari, față de cum ne-am obișnuit până acum. Maximele termice atinse vor fi cele de 12-13 grade Celsius. Minimele pentru ziua de 17 martie, în București, vor fi de 0-2 grade, transmit cei de la ANM. Au mai fost anunțate ploi ceva mai serioase, din punct de vedere cantitativ, pentru weekendul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI