Prognoza meteo, luni, 7 octombrie. Vremea devine extrem de rece, potrivit ANM: unde va ploua

Redacția IMPACT 07.10.2019, 10:25
Prognoza meteo, luni, 7 octombrie. Vremea devine extrem de rece, potrivit ANM: unde va ploua

Meterologii vin cu vești proaste la început de săptămână. Vremea se răcește în majoritatea regiunilor, iar în zonele înalte apar și ninsorile.

Vremea se va răci considerabil la început de săptămână, transmit specialiștii ANM. Va mai ploua în nordul, centrul și estul țării, iar în zonele montane înalte va ninge

În zonele de deal din Moldova și Transilvania apare lapovița. Maximele în țară, luni, 7 octombrie, vor fi cuprinse între 6 și 17 grade Celsius.

Este îm vigoare și o informare meteo de vreme rea. Meteorologii susțin că vremea va fi deosebit de rece, vor fi ninsori la munte și precipitații mixte în zonele subcarpatice până pe 8 octombrie, la ora 10:00.

Prognoza ANM: cum va fi vremea luni, 7 octombrie

Prognoza ANM pe următoarele două săptămâni

În sud-estul țării, luni, 7 octombrie,, se anunță o zi mohorâtă.  Maxima nu urcă mai mult de 13-14 grade Celsius. În Moldova, de asemenea, vor fi cel mult 11 grade Celsius și va ploua în anumite zone.

În București, va fi frig, maxima nu urcă mai mult de 13 grade Celsius, iar minima coboară până la 5 grade Celsius. La munte, în zonele înalte, va ninge, iar pe dealuri va cădea lapoviță.

Vremea frumoasă revine abia de joi. Atunci, spun meterologii, temeperaturile vor începe să crească, din nou, peste 20 de grade Celsius și soarele își va face, din nou, apariția pe cer.

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis și o informare meteo de vreme, care este valabilă în toată țara de duminică, 6 octombrie până marți, 8 octombrie, ora 10:00.

În intervalul precizat, vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor.

Urmăriți Impact.ro și pe