Prognoza meteo, joi – 5 septembrie. Vreme instabilă. Temperaturile scad spre valorile normale pentru această perioadă

Stefan Daniel 05.09.2019, 11:25
Prognoza meteo, joi – 5 septembrie. Vreme instabilă. Temperaturile scad spre valorile normale pentru această perioadă

Prognoza meteo, joi – 5 septembrie. Vremea e destul de instabilă în mai multe zone ale țării în cursul zilei de joi. Ploile vor fi de scurtă durată, iar temperaturile scad ușor, spre valorile normale pentru această perioadă. Odată cu trecerea averselor, însă, temperaturile vor urca iar. Mâine, va fi mai cald și scad condițiile de precipitații. Este doar un val de aer mai rece trecător, încă nu vine toamna aceea cu vreme mohorâtă. În luna septembrie se anunță o prelungire a verii, cu temperaturi suportabile.

Prognoza meteo, joi – 5 septembrie: cer senin în majoritatea regiunilor și averse la munte

Prognoza meteo, joi - 5 septembrie. Vreme instabilă. Temperaturile scad spre valorile normale pentru această perioadă

Cerul va fi variabil, iar în zonele montane sunt prognozate ploi de scurtă durată. În Delta Dunării vântul va sufla cu intensificări.

La noapte, cerul va fi senin în majoritatea regiunilor din țară, iar vântul va sufla slab. Minimele nocturne se vor încadra între 9 şi 18 grade Celsius, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei. Aici minima ajunge la 5 grade Celsius, iar spre dimineaţă sunt şi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo, joi – 5 septembrie: cum va fi vremea în București

În Capitală, temperaturile scad spre valorile normale pentru această perioadă, cu maxime care nu depășesc 27 de grade Celsius, la amiază. Dimineață, au fost condiții de ploi de scurtă durată. A plouat mărunt, iar vântul a suflat slab și moderat. Pe parcursul zilei, cerul se va însenina, iar temperatura atmosferică va crește.

Mâine, se va încălzi și mai tare. Temperatura va ajunge iar la 30 de grade. Cerul va fi variabil, dar mai mult senin iar minimele termice se vor încadra între 12 şi 16 grade Celsius.

Prognoza meteo, joi – 5 septembrie: cum va fi vremea pe litoral

La mare, vremea începe să fie mai răcoroasă, cu maxime de doar 26 de grade Celsius. Vântul va avea intensificări iar cerul va fi variabil, mai mult acoperit. La noapte cerul devine senin iar minima va fi de 16 grade.

Urmăriți Impact.ro și pe