Prognoza meteo, joi, 12 septembrie. Se răcește vremea și reapar ploile. Ce zone vor fi afectate

Prognoza meteo, joi, 12 septembrie

Prognoza meteo, joi, 12 septembrie. Vremea începe să se răcească în anumite zone ale țării. Odată cu scăderea ușoară a temperaturilor, apar și condițiile de ploaie. Meteorologii au anunțat că pe măsură ce înaintăm spre jumătatea lunii septembrie, vremea se va răci treptat și reapar ploile în anumite regiuni, cu precădere în cele înalte. totuși, toamna își va intra în drepturi abia de luna viitoare, potrivit datelor ANM.

Prognoza meteo, joi, 12 septembrie: unde va lovi frigul

Prognoza meteo, joi, 12 septembrie. Se răcește vremea și reapar ploile. Ce zone vor fi afectate

Administrația Națională de Meteorologie anunță că joi, 12 septembrie, se întorc temperaturile mai scăzute, iar cerul va avea înnorări temporare, dar doar izolat.

La munte și în regiunile vestice, în prima parte a zilei, se pot semnala ploi slabe, de scurtă.

Prognoza meteo, joi, 12 septembrie: vreme caldă în Transilvania și pe litoral

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vestul Carpaţilor Meridionali, iar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în sud-estul ţării.

Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât cele specifice datei, se vor încadra în general între 24 – 25 de grade în estul Transilvaniei şi în nordul litoralului şi 29 de grade în vestul şi în sud-vestul Olteniei.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 şi 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă.

Prognoza meteo, joi, 12 septembrie: vum va fi vremea în București

În Capitală, vom avea parte de un cer variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade Ceslius, iar cea minimă va fi de 14 – 15 grade Celsius.

Pe măsură ce ne apropiem de weekend, vremea va continua să fie schimbătoare. Duminică, vom asista chiar la o răcire bruscă a vremii, o diferență de șapte grade față de cele de până acum, anunță meteorologii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI