Prognoza meteo a lui Mihai Voropchievici. Cum aflau strămoşii noștri cum urma să fie vremea

Beatrice Dumitru 02.01.2022, 10:50
Prognoza meteo a lui Mihai Voropchievici. Cum aflau strămoşii noștri cum urma să fie vremea

De cele mai multe ori strămoșii noștri știau cum va fi vremea în viitorul apropiat și cât de grea sau de lungă va fi iarna sau cât de secetoasă va fi vara. Pentru ei, factorul fenomenelor naturale era foarte  important. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi vremea în luna ianuarie, după o metodă din bătrâni.

Prognoza meteo din bătrâni a lui Mihai Voropchievici

Bătrânii spun că semnele naturii sunt grăitoare, animalele fiind cele care vestesc orice fenomence va veni. În trecut, oamenii se descurcau şi fără meteorologi. Fiind aproape de natură, ei preziceau exact cum va fi vremea și se foloseau de diferite semne care, la ţară, sunt luate în seamă chiar și astăzi.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo din bătrâni pentru luna ianuarie, dar și pentru cele patru anotimpuri, potrivit Gromovnicului. Acesta este un zodiac al românilor care se cunoaște din strămoși. Astfel, primăvara va fi friguroasă, vara tot la fel, apoi urmează moină și apoi prea cald. Toamnă va fi amestecată cu ploaie, iar iarnă friguroasă și cu zăpadă multă.

Prognoza meteo a lui Mihai Voropchievici. Cum aflau strămoşii noștri cum urma să fie vremea
Vremea în luna ianuaroe 2022.

Anul 2022 este sub protecția planetei Jupiter. Anul are mare noroc și loc de cinste între oameni. Atenție, totuși, la boli. Friguri și căldură la pântece. An roditor și cu fructe multe. Pâinea va fi scumpită. Vânt de la apus și de la miază noapte. Pește puțin în acest an. Pietrele prețioase pentru anul 2022, safire și smaralde.”, a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Prognoza lui Mihai Voropchievici pentru luna ianuarie

Mihai Voropchievici spune cum va fi vremea în prima luna a noului an. Astfel, până pe 4 ianuarie va fi senin, dar cu puțin vânt și ger.Pe data de 5, un strop de zăpadă, iar pe 6,7,8, din nou ger. Pe data de 9 se înnorează, în timp ce zilele de 10, 11, 12, 13 vin cu ger, iar pe 14,15,16 va fi moină. Pe 17 ger, dar ziua 18 aduce vreme caldă, iar 19 vine cu vânt. În zilele de 20, 21 moină și vânt. Potrivit Gromovnicului, pe 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 va fi ger mare, pentru ca pe 29, 30, 31 să se înmoaie.

Gromovnicul românesc face prevestiri despre timp, evenimentele politice şi întâmplări omeneşti, sub stăpânirea celor şapte planete.

Urmăriți Impact.ro și pe