Profeție îngrijorătoare despre Antihrist de la Arhimandritul Gabriel: „Omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni”

Cristian Cojocaru 22.11.2020, 11:17
Profeție îngrijorătoare despre Antihrist de la Arhimandritul Gabriel: „Omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni”

Arhimandritul Gabriel sau Gavriil, a fost un Arhimandrit al Bisericii Ortodoxe Georgiene. Acesta a făcut o profeție îngrijorătoare despre Antihrist. Arhimandritul a făcut mai multe profeții despre omenire, vorbind și despre Diavol.

Profeție îngrijorătoare despre Antihrist de la Arhimandritul Gabriel

Arhimandritul Gavriil născut  s-a născut la data de 26 august 1929, în Tbilisi, și a murit noiembrie 1995, în Mțheta, Georgia. Acesta a făcut mai multe profeții de-a lungul vieții. pentru omenire. Acesta a făcut o profeție îngrijorătoare despre Antihrist.

”În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi. Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Conform canoanelor bisericeşti femeia nu trebuie să poarte haine bărbăteşti. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească. Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni. Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor.  Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor. Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.

”Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici” - Arhimandritul Gabriel
”Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici” – Arhimandritul Gabriel

Credința adevărată

Totodată, arhimandritul a menționat că trebuie spusă rugăciunea ”Tatăl Nostru”, atunci când va veni timpul și oamenii vor pleca spre munți. Astfel, în păduri și munți nu ar trebui să mergem câte unul, ci în grupuri mici. Chinul cel mai mare va fi când ”singuri vor pleca în păduri, apropiaţii lor însă vor primi pecetea lui antihrist”, potrivit spuselo acestuia. Tot acesta mai menționa ca rugăciunea ”Tatăl Nostru” și stropitul cu aghiasmă să fie nelipsite. Nici una dintre cele zece porunci să nu fie încălcată, altfel îl va primi pe antihrist.

Tot starețul, sfătuia în asa profeție, să fim lipsiți de temeri, iar principalul este ”să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte”. Să nu mâncăm pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist. La  un moment dat, acești adepți vor umbla la biserică, însă să nu îi credem. Să îi credem doar pe cei cu fapte bune pentru că aceia se dovedesc a fi adevărații creștini.

În ochii Ahrimandritului, credința adevărată are loc în inimă și nu în minte. Vor avea loc evenimente importante, evenimente periculoase, mai periculoase ca oricând.

”Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători.Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi”, menționa starețul.

Astfel că, la sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragoste, smerenie şi bunătate, potrivit playtech.ro .

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe