Profeția lui Bill Gates care ar putea schimba lumea. Ce vom folosi în locul telefonului mobil

Badea Violeta 16.04.2022, 14:24
Profeția lui Bill Gates care ar putea schimba lumea. Ce vom folosi în locul telefonului mobil

Magnatul software, investitorul și filantropul Bill Gates a devenit un fel de guru al noilor realități pe care le trăiește omenirea, iar acum cofondatorul Microsoft a prezis un nou tip de tehnologie care, printre altele, ar urma să înlocuiască smartphone-urile. Iată ce vom folosi în locul acestora. La asta sigur nu te-ai fi asteptat!

Bill Gates prezice că această tehnologie va înlocui smartphone-urile

Nu este prima dată când Bill Gates îndrăznește să facă predicții. Dacă ne aducem aminte, cofondatorul Microsoft a vorbit despre o nouă pandemie, încă dinainte să se cunoască vreun detaliu despre noul coronavirus care a atacat omenirea în 2020. Acum, miliardarul american vine cu o profeție care ar putea schimba lumea.

Recent, acesta a vorbit despre un tatuaj electronic. Mai exact, omul de afaceri a făcut referire la tatuajul electronic dezvoltate de compania Chaotic Moon, o tehnică bazată pe biotehnologie care își propune să analizeze și să colecteze informații din corpul uman prin intermediul acestuia.

Tatuajul va stoca mai multe date importante, ca de exemplu informații medicale și sportive, cu ajutorul cărora se vor putea preveni și controla bolile, precum și îmbunătăți performanțele fizice și sportive prin intermediul semnelor vitale.

Cum va fi plasat tatuajul electronic pe oameni

Deși acest tatuaj electronic este încă în faza de dezvoltare, se știe că va fi aplicat temporar pe piele, cu mici senzori și dispozitive de urmărire care trimit și primesc informații prin intermediul unei cerneli speciale care conduce electricitatea.

Cu toate acestea, implementarea inițială a tatuajelor electronice nu este suficientă pentru Bill Gates, care dorește ca acest dispozitiv futurist să devină înlocuitorul smartphone-urilor actuale.

Ideea lui Bill Gates, care a apărut deja în mai multe filme de la Hollywood, este ca oamenii să poată folosi tatuajul electronic dezvoltat de Chaotic Moon pentru a suna, a trimite mesaje sau a căuta o adresă.

Deși nu se poate vorbi încă de un termen aproximativ pentru când o să fie tatuajul electronic disponibil, omul de afaceri american și echipa sa caută o modalitate prin care acesta să devină noul dispozitiv cu care oamenii să realizeze multe dintre lucrurile pe care le fac prin intermediul telefoanelor inteligente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...