Produsul scos de Kaufland de la raft. Avertisment pentru cumpărători: aruncaţi-l. Poate avea cioburi în el!

Beatrice Dumitru 08.11.2021, 10:56
Produsul scos de Kaufland de la raft. Avertisment pentru cumpărători: aruncaţi-l. Poate avea cioburi în el!

Decizie de ultimă oră luată de Kaufland! Un produs dipsonibil în acest supermarket și consumat de multe persoane  a fost retras de la raft, în urma avertizării producătorului. Cetațenii care îl consumă pot avea probleme, deoarece este posibil să fie contaminat cu sticlă spartă.

Produsul care a fost retras de la raft

Clienții din mai multe state din Germania, care au cumpărat acest produs, sunt sfătuiți să îl returneze pentru a nu avea probleme. Producătorul a emis un semnal de alarmă și a anunțat că produsul trebuie retras de la rafturi, deoarece poate conține cioburi. Acesta mai este comercializat și în magazinele Rewe și Edeka, din Germania.

Produsul scos de Kaufland de la raft. Avertisment pentru cumpărători: aruncaţi-l. Poate avea cioburi în el!
Produs retras de la raft la Kaufland.

Este vorba despre un tip de tăiței instant asiatici. Avertizarea se referă, în mod special, la produsul care are scris pe ambalaj „Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum”, potrivit focus.de.  Termenul de expirare al produsului este de 28 aprilie 2022.

Kauflan a retras fructe de la comercializare în octombrie

În luna octombrie 2021, Kaufland a retras de la raft trei loturi de fructe. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat atunci că în rodii s-a găsit un nivel mare de reziduuri de pesticide.

”Vă informăm că în urma prelevării unor probe în cadrul programului nostru de autocontrol, s-a decelat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambada-Cyhalothrin). Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următoarelor loturi neconforme ale produsului 09700153 RODII, distribuitor Deco Frucht Srl, origine Turcia. (…)

În consecință, se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine pe baza bonului fiscal al produsului rodii comercializat în perioada 29.09 – 10.10.2021.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-au achiziționat produse din rețeaua Kaufland”, anunța ANSVSA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...