Produsul pe care Lidl îl vinde din 14 aprilie. E 2 în 1, prețul este imbatabil

Andra Daoud 12.04.2022, 17:38
Produsul pe care Lidl îl vinde din 14 aprilie. E 2 în 1, prețul este imbatabil

Lidl își actualizează săptămânal oferta de produse pe care clienții le pot găsi în magazine. Fie că vorbim despre alimente, haine sau dispozitive pentru casă și grădină, unele prețuri sunt imbatabile, iar clienții se grăbesc să profite de oferte. Lidl își reînnoiește oferta lunea și joia, iar unul dintre produsele care apar joi, 14 aprilie, în magazine, are mari șanse să se vândă ca pâinea caldă.

Produsul pe care Lidl îl vinde din 14 aprilie

Vremea frumoasă îi face pe oameni să petreacă din ce în ce mai mult timp în aer liber, iar Lidl vine în ajutorul celor care ies la camping, la grătar sau la pescuit cu un produs util în multe situații. Dispozitivul 2 în 1, care poate fi util și la mașină are un preț imbatabil. Este un reflector LED, cu powerbank încorporat, pliabil, care se vinde la prețul de 99.99 de lei.

Dispozitivul are o putere de 10 W și poate lumina până la 3 ore, cu ambele LED-uri pornite. Dacă un singur spot este aprins, autonomia poate ajunge până la 5 ore. Intensitatea fluxului luminos pentru fiecare LED este de 500 de lumeni.

Dispozitivul are inclus și un powerbank cu o capacitate de 5 Ah, iar pachetul include un cablu USB tip C pentru încărcare, cu o lungime de 90 cm. Suportul este magnetic, astfel încât reflectorul poate fi atașat de suprafețe și obiecte metalice.

De asemenea, având în vedere că este destinat pentru a fi folosit în aer liber, aparatul beneficiază de certificare pentru rezistență la apă și praf, astfel că poate fi folosit chiar și atunci când plouă moderat. Produsul are și garanție de 3 ani, astfel că în cazul unor defecțiuni poate fi returnat, în baza bonului fiscal.

Produsul pe care Lidl îl vinde din 14 aprilie. E 2 în 1, prețul este imbatabil
Dispozitivul LED apare în oferta Lidl pe 14 aprilie

Lidl are în ofertă și un televizor

Tot începând de joi, 14 aprilie, în magazinele Lidl se vor găsi și televizoare, la prețul de 999 de lei. Este vorba despre un model de televizor smart Android, de la Xiaomi, cu rezoluție 1366 x 768, capacitate de stocare 8 GB, procesor Quad core 1,2 GHz. Televizorul poate fi conectat prin Bluetooth și Wi-fi, are ecran HD LED și diagonala de 80 cm.

Cei cărora le place să își dedice timpul activităților ce țin de bricolaj vor găsi în oferta Lidl un produs foarte util. Trusa cu bormașină Parkside are un preț de 399 de lei și include 73 de accesorii, precum și lampă de lucru cu LED integrat. Are mâner ergonomic, iar specificațiile tehnice sunt: 2 Ah, 20 V, diametru de găurire: 30 mm în lemn sau 13 mm în oțel, cuplul maxim 40 Nm.

Urmăriți Impact.ro și pe