Produsul minune care distruge coronavirusul. Este ceva ce toți oamenii au în case

Ana Anitoiu 25.11.2020, 16:38
Produsul minune care distruge coronavirusul. Este ceva ce toți oamenii au în case

Un produs minune ar distruge noul coronavirus, înainte ca acesta să apuce să infecteze oamenii și să provoace simptome de Covid-19. Soluția se găsește în multe case, în care nu obișnuiește să lipsească de pe lista de cumpărături pentru igienă.

Ce produs minune ar distruge noul coronavirus

Rezultatele unui nou studiu arată că un produs minune ar distruge noul coronavirus, după ce, cu luni în urmă, au apărut informații în acest sens. O echipă de cercetători de la Universitatea Cardiff a explicat ce anume este important să conțină produsul, pentru a preveni apariția Covid-19.

Conform cercetătorilor de la Universitatea Cardiff, o apă de gură ce conține 0.7% clorură de cetilpiridiniu – ce este atât antimicrobian, cât și antiseptic, poate fi o soluție excelentă, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Ce au arătat experimentele de laborator

Potrivit primelor experimente de laborator ce au fost făcute de cercetătorii Universității Cardiff, apa de gură ucide noul coronavirus în doar 30 de secunde. Totuși, este nevoie ca aceste rezultate să fie revizuite de alți cercetători.

Urmează ca un studiu clinic. În cadrul acestuia, se va observa adevăratul impact pe care o apă de gură cu cantitatea menționată de clorura de cetilpiridiniu îl are asupra concentrației coronavirusului aflat în saliva persoanelor testate.

Produsul minune care distruge coronavirusul. Este ceva ce toti oamenii au in case
Apa de gura

Cum reușește produsul minune să distrugă noul coronavirus

Cercetătorii de la Universitatea Cardiff au explicat că au folosit în cadrul studiului o apă de gură obișnuită. Concret, o soluție cu 0,7% clorură de cetilpiridiniu. Această soluție antiseptică, antibacteriană și antivirală acționează asupra microbilor. Mai exact, intră în structura lor și, în cele din urmă, îi distruge. Astfel, noul coronavirus este eliminat în proporție de 99,99%, în doar 30 de secunde.

De altfel, câteva studii ce au fost efectuate anterior au arătat că această substanță, clorura de cetilpiridiniu, are capacitatea de a acționa împotriva virusului gripal. Conform cercetătorilor, aceasta ar fi la fel de eficientă și împotriva noului coronavirus.

Un alt studiu, aceeași concluzie

O altă echipă de cercetători, de la Penn State College of Medicine din Pennsylvania, a publicat, luna trecută, rezultatele unui studiu de laborator care a arătat, de asemenea, că apa de gură ar putea distruge coronavirusurile.

Aceste rezultate pozitive se adaugă celor obținute de o universitate germană. Cele din urmă au fost publicate în luna august. Însă, toate aceste cercetări au fost făcute doar în laborator și au fost lipsite de studii clinice. Din acest motiv, nu au putut fi publicate într-un jurnal științific.

Produsul minune care distruge coronavirusul. Este ceva ce toti oamenii au in case
Teste de coronavirus

Avertizare de la specialiști, cu privire la produsul-minune ce ar putea distruge noul coronavirus

În ciuda tuturor acestor rezultate ale unor studii, încă nu este destul de clar cum ar putea fi folosită apa de gură pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Motivul este că noul coronavirus poate să pătrundă în organism și prin cavitatea nazală, precum și prin ochi.

Astfel, odată ce noul coronavirus ajunge pe aceste căi în celulele organismului, apa de gură nu va mai avea cum să împiedice îmbolnăvirea de Covid-19. De aceea, specialiștii ne sfătuiesc să nu sărbătorim prea mult aceste vești referitoare la produsul-minune, pentru că acesta nu protejează pătrunderea noului coronavirus în corp pe toate căile posibile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...