Produsul Lidl de neratat weekendul aceasta. Este ieftin și foarte util în vacanță

Stan Filon 25.06.2022, 15:51
Produsul Lidl de neratat weekendul aceasta. Este ieftin și foarte util în vacanță

Românii se pregătesc să plece în vacanță sau în camping, iar lanțul de magazine Lidl vine în întâmpinarea lor cu oferte care mai de care mai atractive pentru distracția de weekend. La raft tocmai ce au fost expuse produse extrem de utile pentru camping sau drumeții, dar foarte utile chiar și în gospodărie. Aceste produse sunt la un preț mai mult decât accesibil și sunt de calitate înaltă, așa cum ne-a obișnuit retailerul german.

Produsul Lidl de neratat weekendul aceasta

Așadar, românii pot găsi în magazinele Lidl din toată țara lanterna cu LED care are și funcție de powerbank. Este dezvoltată de brandul Rocktrail și include în pachet atât un cablu de alimentare pentru alte dispozitive, cât și un încărcător de 12V pentru priza de la mașină. Lanterna are trei funcții de iluminare, max, economic și cu semnale SOS pentru situații de urgență și are rezistență la apă la standardul IP44, iar prețul este de doar 54,99 lei.

Retailerul german Lidl mai vine cu o ofertă de nerefuzat, foarte utilă mai ales în drumeții sau pentru cer care doresc să vadă animalele din țara noastră, fără a se apropia prea mult de ele. Binoclul Auriol vine cu o geantă de transport și capace pentru protejarea lentilelor și oferă o mărire de 10 ori.

Produsul Lidl de neratat weekendul aceasta
Produsul Lidl de neratat weekendul aceasta

Pachetul ideal pentru drumeție

Poți focaliza începând de la 10 metri la 120 de metri, obiectivul fiind echivalent cu unul de 50 mm de pe un aparat foto. De asemenea, sticla este tratată antireflexie, pentru a nu prinde raze de soare care să strice experiența vizuală. Binoclul va fi în oferta Lidl doar câteva zile, între 23 și 26 iunie, la prețul de 89,99 lei.

La fel de util pentru drumeții este și pachetul care are inclus cam tot ce ai nevoie pentru o drumeție, unde igiena rămâne pe locul doi, după siguranță. Acest pachet conține o canistră de apă, un duș portabil, o chiuvetă de camping și sfoară pentru a putea agăța hainele la uscat. Canistra de apă poate ține 20 litri, dușul 25, iar chiuveta are capacitate de 10 litri. Toate acestea costă, atenție, doar 24,99 lei și vor fi disponibile numai trei zile în oferta magazinului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...