Produsul incredibil vândut de Lidl la 50 de lei care a ajuns să coste 100 de euro pe eBay

Daria Petrescu 06.06.2021, 09:05
Produsul incredibil vândut de Lidl la 50 de lei care a ajuns să coste 100 de euro pe eBay

De câțiva ani, la Lidl, găsești produse la cele mai avantajoase prețuri. De la alimente, pe care nu le găsești în orice magazine, la haine și încălțăminte, la prețuri pentru toate buzunarele. Mai mult, la Lidl găsești obiecte la maxim 50 de lei, însă pe alte site-uri sunt promovate cu sume neașteptate. Iată produsul incredibil vândut de Lidl la 50 de lei, care a ajuns să coste 100 de euro pe eBay.

Produsul incredibil vândut de Lidl la 50 de lei. Pe eBay, îl găsești la aproape 100 de euro

Lidl vinde adidași, marcă proprie la prețul de 50 de lei. Ai spune că această sumă este la îndemâna oricui. De altfel, pantofii sport sunt unii dintre cei mai vânduți de companie, în lanțurile de magazine. Cu toate astea, aceeași pereche de pantofi sport o găsești la suma de 100 de euro, pe site-ul eBay.

Care sunt avantajele și dezavantajele eBay

Ebay este unul dintre cele mai populare magazine online, unde găsești numeroase produse, la prețuri accesibile. Site-ul se bazează în special pe utilizatori, ei fiind cei care publica produsele.

Despre compania ebay puteti citi aici. „Ca metodă de plată este recomandat să folosiți paypal, veți beneficia de protecție din partea paypal în caz de probleme. Cand vorbim despre ebay, nu ne referim doar la ebay.com. Exista mai multe magazine ebay cu extensiile: co.uk/.de/.it, etc.

Pe ebay poți cumpară un produs direct, adică la preț fix sau poți licita pentru acel produs. Dacă alegeți să cumparați direct, apasați butonul „Buy it Now”. Atenție însă la vânzătorii de pe ebay, accesațile profilul și citiți review-urile si parerile primite. Comandați produse doar de la vânzători cu multe calificative. Dacă nu știți să comandați, accesați pagina cum cumpar de pe ebay”, au anunțat reprezentanții site-ului.

Ceea ce trebuie știut, este faptul că cei care cumpără produsele, nu le cumpără de le eBay, ci de la intermediar. De altfel, acesta ar putea fi motivul pentru care prețurile anumitor produse sunt mai mari decât în alte magazine.

Site-uri ebay din Europa:

Ebay Marea Britanie – www.ebay.co.uk

Ebay Franța – www.ebay.fr

Ebay Spania – www.ebay.es

Ebay Italia – www.ebay.it

Ebay Germania – www.ebay.de

Se spune că pe eBay ai acces la prețuri mai mici, găsești produse pe care în România nu le gasesti, poți licita prețul.

Despre Lidl

Lidl reprezintă unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine, care în ultimii ani s-au extins în mai multe orașe din România.

Până anul acesta, salariile la Lidl nu erau prea ofertante, iar odată cu instalarea pandemiei, situația s-a agravat. În primăvara acestui an, însă, cei care au vrut să intre în echipă, au avut parte de o surpriză.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine. Lanțul de magazine este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm.

Salarii la Lidl

Asistent manager proiect- are un salariu de  3.000 lei, bonus pe an de 3000 de lei. La aceste sume se vor adăuga  tichete de 300 de lei.

Lucrator comercial în Baia Mare- primește un salariu net de 1500 de lei

Manager- poate ajunge la suma de 4000 de lei si bonus pe an de 4000 de lei

Manager Asistent în București- are un salariu de 3600 de lei

 

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe