Produsul dorit de toţi puştii din România care intră în oferta IKEA. E o premieră pentru magazin

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 20.09.2021, 19:34

Se strigă mobilizarea generală pentru comunitatea gamerilor de la noi din țară. Produsul dorit de toți puștii, chiar și de mulți adulți,  este pe cale să intre în oferta IKEA. Noua colecție este o premieră pentru magazin și se anunță deja a fi un succes uriaș.

Oferta IKEA pentru toamna acestui an, în vizorul puștilor din România

Celebrul lanț de magazine este pe cale să transforme în realitate visurile gamerilor de la noi din țară. IKEA a anunțat că, de la începutul lunii octombrie, în catalogul său își vor face apariția nu mai puțin de 29 de produse pentru pasionații de jocuri video. Este vorba despre birouri, scaune, un dulap și mai multe accesorii care vor face ca timpul petrecut în fața calculatorului să zboare, precum suporturi pentru căni și căști.

Noile produse sunt rezultatul unui parteneriat IKEA cu divizia Republic of Gamers (ROG) a ASUS.

„Sperăm ca gamerii din România să-și poată crea mediul de joc dorit cu ajutorul acestor noi produse”, a declarat Violeta Neniță, market manager la IKEA România.

Gama de mobilier și accesorii va fi structurată în cinci familii: UPPSPEL, LANESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE și HUVUDSPELARE. Toate produsele din gama UPPSPEL au fost realizate în colaborare cu ROG. Restul sunt creația designerilor IKEA, care s-au folosit de informațiile culese de la gameri profesioniști și de la iubitori ai jocurilor video.

Deocamdată nu au fost oferite indicii sau informații legate de prețurile cu care vor fi puse în vânzare, de la începutul lunii octombrie. Cu toate astea, reprezentanții IKEA au precizat că mobilierul va fii accesibil.

„IKEA a ales o cale care ar putea avea pe termen lung un impact devastator”

Cu toate că lanțul suedez se descrie ca fiind un „administrator responsabil al pădurilor”, realitatea ar fi cu totul alta. Activitățile suedezilor cuprind multe nereguli, unele dintre ele reprezentând încălcări clare ale legii, care au un impact negativ semnificativ asupra comunităților din împrejurimi și a naturii, informează Agent Green.

IKEA acordă o atenție minimă bunelor practici de management forestier și susține și promovează un mediu în care nerespectarea regulilor și a regulamentelor are frecvent drept rezultat zone în care habitatele naturale sunt compromise și pădurile seculare sunt șterse de pe fața pământului. În loc să protejeze pădurea și elementele de biodiversitate, IKEA a ales o cale care ar putea avea pe termen lung un impact devastator asupra comunităților din împrejurimi și a biodiversității, scrie Agent Green.

Citește AICI de ce susțin activiștii de mediu că „se produce un dezastru ecologic în condițiile așa-zisului management forestier asigurat de Inka Investments Forest Assets SRL, societatea prin care IKEA își desfășoară activitatea în această zonă”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...