Produsul de la Lidl la care orice gospodină visează. Intră în ofertă la un preţ excelent

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 26.07.2021, 15:38
Produsul de la Lidl la care orice gospodină visează. Intră în ofertă la un preţ excelent

Catalogul Lidl aduce în fiecare săptămână cel puțin un motiv de bucurie pentru clienții lanțului de magazine. De la oferte excelente la alimente și produse de menaj, precum și articole vestimentare sau diferite unelte și accesorii pentru casă, în această săptămână, retailerul german propune cumpărătorilor o serie de articole utile în orice cămin, mai ales în contextul pandemiei. Produsul de la Lidl pe care orice gospodină și-l dorește intră în ofertă la un preț excelent. Alături de acesta se regăsesc și alte produse la prețuri atractive.

Care este produsul de la Lidl la care orice gospodină visează

Oferta din această săptămână, care se regăsește pe rafturile retailerului german, aduce mult entuziasm în rândul gospodinelor. Având în vedere că pandemia ne-a schimbat viziunea asupra virușilor și modului în care acordăm atenție curățeniei, produsul de la Lidl la care orice gospodină visează ar putea să fie extrem de apreciat în această perioadă. Începând de astăzi, 26 iulie, lanțul de magazine din România va vinde trei produse cel puțin interesante, destinate igienizării casei.

Unul dintre cele mai apreciate este aparatul de curățare cu abur, marca SilverCrest. Acesta este extrem de util pentru a curăța în profunzime, cu jet de abur fierbinte, mai multe suprafețe din casă. Aparatul beneficiază de o putere de 1.100 W și ajută la curățarea, dezinfectarea și îndepărtarea grăsimii. În plus, pentru o mai bună manevrabilitate, dispozitivul dispune de un cablu cu o lungime de 4 metri. De asemenea, rezistența medie la apă, certificată IPX4 și garanția de 3 ani fac ca aparatul să fie foarte apreciat, mai cu seamă că se regăsește în catalogul Lidl la prețul de numai 119 lei.

Care este produsul de la Lidl la care orice gospodină visează
Aparatul de curățare cu aburi sursă – lidl.ro

Ce alte articole utile în orice casă se regăsesc pe rafturile magazinului german

Pe lângă dispozitivul de curățare cu abur, Lidl le propune celor care se concentrează pe igienizarea spațiului de locuit și un mop cu abur, tot marca SilverCrest. Acesta beneficiază de un rezervor de 500 ml și asigură curățarea podelelor prin intermediul aburului fierbinte. Cablul de conectare al mopului la priză este de 8 metri, dispozitivul fiind totodată ușor de depozitat datorită faptului că este pliabil. Acesta dispune de o garanție de 3 ani și se vinde la prețul de 219 lei.

Retailerul german propune o soluție interesantă pentru utilizare zilnică. Pentru a evita contactul cu săpunul, Lidl adaugă în oferta sa un dozator de săpun cu senzor. Acesta are o capacitate de 250 ml și funcționează cu ajutorul unei baterii. Dispozitivul are și certificare IPX4 pentru rezistență la apă. Toate cele trei produse sunt disponibile în magazinele Lidl începând din 26 iulie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...