Produsul de la LIDL care face furori pe Tik Tok. Cum a reuşit magazinul să fie celebru şi printre tineri

Badea Violeta 19.01.2022, 11:04
Produsul de la LIDL care face furori pe Tik Tok. Cum a reuşit magazinul să fie celebru şi printre tineri

Un client Lidl a rămas uimit de maniera originală în care a ales celebrul retailer să-și promoveze unul dintre produse. Încercând să-și facă cumpărăturile, bărbatul a observat mesajul prezent la unul dintre raioane și a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe Tik Tok. Clipul a devenit viral în doar câteva minute. Iată despre ce produs de la Lidl este vorba!

Produsul de la Lidl devenit viral pe Tik Tok

Observăm în fiecare zi că platformele de socializare sunt inundate de reclame mai mult sau mai puțin deranjante. Pe Tik Tok și Facebook le găsești pe cele generate automat de platformă, dar foarte puțini utilizatori sunt atrași de acest tip de conţinut, potrivit statisticilor.

Totuși, un clip postat de un client Lidl a reușit să devină viral pe Tik Tok în doar câteva minute. Bărbatului i s-a părut amuzantă maniera retailerului în care a încercat să promoveze bananele. Reprezentanții supermarketului au afișat un mesaj original care i-a amuzat foarte tare atât pe cumpărători, cât și pe internauți.

Acesta sună ca un îndemn către clienți, de a nu cumpăra o singură bucată din îndrăgitul fruct exotic, ci măcar să ia două pentru a-și ține de urât. Bărbatul a filmat raionul de banane și mesajul haios, iar clipul amuzant a adunat mai mult de 5.000 de aprecieri.

„Am venit la Lidl și vreau să vă spun o vorbă mare: „Luați-ne în perechi, dar nu ne luați perechea! Singurătatea ne distruge!”, a spus tânărul.

Oferta banane Lidl
Oferta banane Lidl

Lidl, oferte incredibile la aparate electronice

Săptămâna aceasta, clienții Lidl pot profita de oferte extraordinare la aparate electronice. Până pe data de 23 ianuarie, aceștia pot achiziționa produse la preţuri extrem de avantajoase.

Reducerile sunt valabile în toate magazinele retailerului din țară. Spre exemplu, cumpărătorii pot lua proiectorul LED portabil, cu acumulator și funcție de baterie externă la un preț de doar 119 lei.

Acesta oferă mai multe moduri de funcționare, cum ar fi luminozitate maximă, mod economic 50%, semnal SOS și lumină roșie intermitentă.

Retailerul anunță că proiectorul LED dispune și de două porturi USB. De asemenea, acesta are și indicator pentru nivelul de încărcare a bateriei.

Acesta are putere de 20 W, iar intensitatea fluxului luminos maximă oferită este de 2.000 de lumeni. Capacitatea acumulatorului este de 3.500 mAh.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...