Produsele scoase de la vânzare de IKEA pentru că sunt periculoase. Îţi primeşti banii înapoi

Ioana Bucur 18.05.2021, 20:30
Produsele scoase de la vânzare de IKEA pentru că sunt periculoase. Îţi primeşti banii înapoi

Anunț îngrijorător pentru clienții magazinului suedez. Care sunt produsele scoase de la vânzare de IKEA pentru că sunt periculoase. Cum se vor returna banii.

Produsele scoase de la vânzare de IKEA pentru că sunt periculoase

Reprezentanții lanțului suedez de magazine de mobilă și accesorii a decis să retragă de pe piață mai multe articole din două colecții, după ce au primit mai multe reclamații de la clienți. Cei care au cumpărat farfurii, boluri și căni HEROISK sau TALRIKA sunt sfătuiți să nu le mai folosească și să contacteze în cel mai scurt timp IKEA pentru a-și recupera sumele plătite pentru ele.

Produsele scoase de la vânzare de IKEA sunt considerate periculoase, după ce s-a descoperit că se pot sparge sau pot cauza arsuri în momentul în care au un conținut fierbinte. Compania a primit mai multe sesizări de la clienții care le-au schiziționat cu privire la aceste probleme.

„Siguranța reprezintă o prioritate pentru IKEA și, de aceea, luăm măsuri de precauție și retragem de pe piață farfuriile, bolurile și cănile HEROISK și TALRIKA, întrucât acestea se pot sparge și pot cauza arsuri daca au un conținut fierbinte. Toate produsele noastre sunt testate și respectă standardele și legislația aplicabile. În ciuda acestui fapt, am primit sesizări privind spargerea produselor menționate”, au transmis reprezentanții IKEA.

Produsele scoase de la vânzare de IKEA pentru că sunt periculoase
Produsele scoase de la vânzare de IKEA

Cum se vor returna banii

Produsele din gamele HEROISK și TALRIKA pot fi returnate la orice magazin IKEA. Clienții își vor primi banii înapoi, integral, fără să fie nevoiți să prezinte vreo dovadă a achiziției, cum ar fi bonul fiscal.

„Produsele HEROISK și TALRIKA pot fi returnate la orice magazin IKEA, iar clienților li se va restitui suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară nicio dovadă a achiziției, cum ar fi bonul fiscal. Pentru mai multe informații, contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32. IKEA își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de această situație”, a mai transmis compania suedeză.

IKEA a dat, recent, startul unui program inedit – Rabla pentru mobilă veche.

„Renunţă la obiceiul de a recicla lucrurile vechi şi încearcă serviciul de buy-back şi revânzare oferit de IKEA. Este o abordare mult mai sustenabilă şi toată lumea are de câştigat. Cineva va ajunge să se bucure de mobilierul IKEA de care tu te-ai folosit deja. Astfel, faci ceva bun şi pentru portofelul tău şi pentru planetă”, au anunțat reprezentanţii companiei.

Ce produse răscumpără magazinul și  cum se face evaluarea lor, AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...